2024/06/27

 

SEIMO „VALSTIEČIAI“ IMASI APKALTOS M. NAVICKIENEI: PRADĖJO RINKTI PARAŠUS

ELTA4775699 Vilnius, 2024 m. Birželio 13 d. (ELTA). Socialinės apsaugos ir darbo ministrės Monikos Navickienės spaudos konferencija. 2024.06.13 09:21:16. Dainius Labutis (ELTA)

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija ketina inicijuoti apkaltą buvusiai socialinės apsaugos ir darbo ministrei Monikai Navickienei.

Partijos atstovai Seime praneša pradėję rinkti parašus, kad būtų sudaryta laikina tyrimo komisija, kuri turėtų tirti konservatorės neskaidrius ryšius ir galimas grėsmes nacionaliniam saugumui.

„Sudaryta komisija galės gauti visą su Seimo narės Monikos Navickienės veikla susijusią informaciją, kurią turi specialiosios tarnybos, bet negali viešai atskleisti.

Visuomenė privalo būti detaliai informuota apie situaciją, kuri kasdien kelia vis daugiau klausimų“, – išplatintame pranešime nurodo LVŽS frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė.

Komisija turėtų atsakyti į klausimus, kokie ryšiai sieja M. Navickienę, jos sutuoktinį Mindaugą Navicką su verslininke Ieva Trinkūnaite ir jos sugyventiniu, už sukčiavimą kalėjusiu Vilhelmu Germanu, jų įmonėmis.

Norima išsiaiškinti, ar buvusi ministrė, nedeklaruodama ryšių su minėtais verslininkais, nepažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo įstatymo.

Plačiau skaitykite birželio 21 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

ELTA

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Manau, prie gero greit priprantama… Manau, kelionėje lėktuvu į Dubajų pasimiršta,kad pensijos Lietuvoje vienos mažiausių Europoje ( mažesnės tik Bulgarijoje ir Kroatijoje).

  • Manau,kad 2-3 vienetai

  • Kada mes imsime skirti grūdus nuo pelų? Pasidomėkite jos visa „veikla“

  • Visi ten tokie , tik laiko klausimas kada ir ką …..

  • Buvo puiki ministrė ,gerai susitvarkė su darbu,bet pati ir susidirbo…

    • Kas sakė, kad gera ministrė? LRT? DELFI? Ar šimonytė? Kupiškyje irgi buvo „gerų“. Jau nuteisė teismas.

  • Kas meluoja, tas ir vagia 🙂

  • Ir kiek seime dar tokių „sąžiningų ir teisingų?“

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video