2024/06/26

 

AUKŠTOS KOKYBĖS ŠILUMOS SIURBLIAI

Rimgauda.lt nuotrauka

Ieškant patikimų ir ekonomiškų šildymo sprendimų, verta pagalvoti apie tuos privalumus, kuriuos teikia modernūs šilumos siurbliai. Su šilumos siurbliais galima ženkliai sumažinti šildymo išlaidas, su ta sąlyga, jeigu jie pasirenkami tinkamai, pagal šildomas patalpas ir kitas aplinkybes. Toliau šiame straipsnyje sužinosite, į ką pravartu atkreipti dėmesį, ieškant sau tinkamo šilumos siurblio ir atrasite platų šių praktiškų prietaisų pasirinkimą.

Kaip išsirinkti?

Kadangi šilumos siurbliai prekyboje labai įvairūs, ir esama labai daug skirtingų pasiūlymų, svarbu visoje toje gausoje nepasimesti ir tinkamai išsirinkti. Renkantis šilumos siurblius, naudinga atkreipti dėmesį į šiuos kelis esminius kriterijus:

Šilumos siurblio gamintojas. Gamintojo prekės ženklas visuomet svarbus, nes didele dalimi nusako kokybę. Pirkdami ne iš bet kur, o iš patikimų tiekėjų, prekiaujančių profesionalių gamintojų produkcija, gausite ilgalaikę veikimo garantiją ir galėsite būti užtikrinti, kad siurblys veiks nepriekaištingai. Tai tokie šilumos siurblių gamintojai, kaip Daikin, Baxi, Viessmann, Buderus ir kt.

Įrenginio galingumas. Svarbu taip pat išsirinkti tinkamą įrenginio galingumą, kuris būtų nei per stiprus, nei per silpnas. Jis pasirenkamas pagal šildomų patalpų dydį ir sandarumo lygį, arba energetinę klasę. Skirtingos statybos statiniams gali būti taikomi skirtingi šilumos siurblių įrengimo sprendimai.

Įvairūs techniniai parametrai. Ne tik galingumas svarbus, bet ir kiti techniniai rodikliai, kaip kad pavyzdžiui, efektyvumo koeficientas, skleidžiamas triukšmo lygis, ir žinoma, įrenginio matmenys. Prieš perkant svarbu pagalvoti apie šilumos siurblio įrengimą, numatant jam tinkamą vietą ir pritaikymą.

Visais šilumos siurblių pasirinkimo klausimais Jums padės patyrę specialistai, kurie įvertins esamą situaciją ir pagelbės renkantis tinkamiausią sprendimą.

Šilumos siurblių asortimentas

Šilumos siurblių asortimentas labai platus ir prieinamas įvairiomis kainomis, pradedant ne tokiais galingais, baigiant pačiais galingiausiais įrenginiais, taikomais įvairiausiems šildymo poreikiams. Jūsų laukia platus šilumos siurblių pasirinkimas tiek pramoninėms reikmėms, tiek gyvenamosioms patalpoms individualios statybos namuose, ir ne tik.

Daugiau apie šilumos siurblių savybes bei jų pasirinkimus sužinosite: https://rimgauda.lt/produkto-kategorija/silumos-siurbliai/

Rimgauda.lt inf.

Užs. Nr. 672

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video