2024/06/26

 

KAIP LIETUVIAI SUTAUPO ŠIMTUS EURŲ IR KAIP TAI GALI PADARYTI TU – TEREIKIA VOS VIENOS PROGRAMĖLĖS

Markus Spiske nuotrauka

Dauguma Lietuvos gyventojų apsipirkdami nepagalvoja, jog perka iš tarpininkų. Taip, dauguma prekių yra nuperkama iš šalių, kaip Kinija už menką sumą ir parduodama keletą kartų brangiau Lietuvoje.

Net atvejais, kuomet prekės yra nukainuotos -70%, pardavėjai vis tiek uždribą pelna. Tai tik parodo, kokius antkainius sumokame kasdien.

Bet į Lietuvą atvyko viena didžiausių elektroninės prekybos parduotuvių pasaulyje – Temu, kuria jau naudojasi tūkstančiai lietuvių ir sutaupo milžiniškas sumas pinigų. Ši įmonė pašalina tokius tarpininkus ir leidžia gamintojams iš kurių perka Lietuvos ir kitų šalių pardavėjai, pasiekti vartotojus tiesiogiai.

Dėl šios priežasties, kainos yra tokios mažos, kad dažnai sunku jomis patikėti ir kyla klausimas ar išvis sumokėjęs gausi šią prekę. Batai gali kainuoti mažiau nei 10 Eurų, virtuvės priedai mažiau nei 1 Euras ar tefloninė keptuvė vos 7,19 Euro.

Bet galime užtikrinti, kad mūsų skaitytojai pirko ir gavo prekes. Vienas iš jų pasidalino savo patirtimi apsiperkant Temu.

[Video]

Negana to, siekiant didinti žinomumą, Temu naujiems klientams siūlo nuolaidas iki 97% atrinktoms prekėms. Visus geriausius pasiūlymus perkuirtaupau.lt patalpino savo svetainėje, o neradusiems patikusios prekės, padeda surasti jų norima prekę su didžiausiomis įmanomomis nuolaidomis.

Norėdami sutaupyti gaudami geriausius pasiūlymus, apsilankykite perkuirtaupau.lt. Čia gausite ne tik geriausius pasiūlymus, bet ir pagalbos parsisiunčiant ir naudojantis programėle jeigu nežinote kaip tai padaryti.

MB „Betrfitas“ inf.

Užs. Nr. 667

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video