2024/06/18

 

VERSLININKŲ ASOCIACIJOS JUBILIEJŲ PRIMINS ŽALIUOJANTYS ĄŽUOLAI

Kazio Šimonio parke pasodinta 20 ąžuolų. Jurgos Banionienės nuotrauka

Birželio 6–7 dienomis asociacija „Verslumo raktas“, labiau žinoma kaip Kupiškio darbdavių klubas, minėjo savo 20 metų veiklos sukaktį. Per jubiliejinį renginį pasodinta ąžuoliukų Kazio Šimonio parke, čia atidengta atminimo lenta.

Jurga BANIONIENĖ, Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dvidešimt ąžuolų

Į ąžuoliukų sodinimo šventę susirinko nemažas būrys asociacijos „Verslumo raktas“ narių. Visi drauge K. Šimonio parke pasodino lygiai tiek ąžuolų, kiek metų švenčia asociacija. Vėliau atidengta speciali atminimo lenta, kurioje atsispindi, kaip asociacija augo, keitėsi.

„Verslumo rakto“ vadovė Juratė Dovydėnienė kalbėjo, kad asociacija labai džiaugiasi turėdama daug draugų, kad patys tarpusavyje yra draugiški ir vienijami bendrų siekių ir tikslų.

Šie ąžuolai – tai asociacijos dovana miestui, taip pat ji finansiškai prisideda prie knygos apie maisto paveldą leidybos, kuria užsiima Kupiškio etnografijos muziejus. Planuojama, kad dienos šviesą knyga išvys rudenį.

„Žiūrėdami į šiuos ąžuolais matysime, kad laikas bėga ne veltui, nes kažkas jais džiaugsis, grožėsis“, – per renginį teigė J. Dovydėnienė.

Buvęs Kupiškio darbdavių klubo prezidentas Virginijus Andrijauskas prisipažino, kad buvo malonu sodinti ąžuolus, nes viena jo specialybių – landšafto architektūra.

Plačiau skaitykite birželio 11 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Birželio 7 dieną asociacija „Verslumo raktas“ savo 20 metų gimtadienį šventė Pasuosio kaime, sodyboje „Pas sesutes“.
Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka
Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video