2024/06/18

 

POKYČIAI PANEVĖŽIO APYLINKĖS TEISME – KUPIŠKIO RŪMAI JUNGIAMI PRIE ROKIŠKIO

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Nuo liepos 1 d. Kupiškio rūmai jungiami prie Rokiškio.

Tęsiant teismų reformą, numatomi pokyčiai ir Panevėžio apylinkės teisme.

Nuo liepos 1 d., kaip atskiro padalinio, nebebus Kupiškio rūmų. Kupiškio rūmai prijungiami prie Rokiškio rūmų ir vadinsis Rokiškio rūmai Kupiškyje.

Teismo darbuotojai lieka dirbti tame pačiame pastate, tačiau bylų skirstymas ir veiklos administravimas vyks bendrai su Rokiškio rūmais.

Gyventojams teismų reformos pokyčiai nesudarys sunkumų, nes kaip ir iki šiol dokumentus galės paduoti ir pasiimti Rokiškio rūmuose Kupiškyje. Šiuose rūmuose ir toliau vyks teismo posėdžiai.

Tad nuo liepos 1 d. Panevėžio apylinkės teismą sudarys 3 rūmai: Panevėžio, Biržų ir Rokiškio.

Panevėžio apylinkės teismo inf.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • ČIA EINA KALBA APIE TEISMĄ, O NE APIE SAVIVALDYBE KĄ ČIA PIEVAS RAŠINEJAT GUDRUOLIAI

  • O ar žinote kodėl priimamasis padarytas pirmam aukšte ? Klerkai kalba tam k, kad mero kabinetą nevaikščioti prakaitu ir dar kai kuo atsiduoda tas piliečiai , neužtektų kokių mielų gyvių ir pan. Taigi pas aną bet kas , kas ir bet kada galėjo ateiti , nebuvo aukštybėse kaip rašot. Dėl naujų etatų , tai kad pats naujasis juos sėkmingai ir daugina. Ką ten pažiūrės ir visur savus , savus , partneriai , koks madingas žodis tyli ir užsikabinau po truputį. Čia stebinčių situaciją iš arti nuomonė

    • Ne be kalbėk ne sąmonių jis visus priima ir susmirdusius prakaitu ir visi gali vaikščioti į pievas truputi nu grybavai ir pas šitą gali bet kas užeiti nemeluok paprastas ir su visais bendraujantis visus iš klauso .Naujų etatų nesigirdėjo kad būtų prikūrės visi darbuotojai dirba jūsų išgarbinto meriuko priimti žmonės ,o pirmame aukšte todėl kad geriau neįgaliems asmenims patekti . Ne sėdi aukštybėse.

  • Ar iškelta Šimonyse špokinyčia, kartais nekėlė asociacijų su Krmliaus kurantais?

  • Kupiškio rajonas mažėja, bet savivaldybės klerkų tik daugėja. Ar reikalinga jų tiek daug, gal naujasis meras kitaip pažvelgs į šią situacija

  • Jau laikas prijungti Kupiškį prie Panevėžio savivaldybės. Kaip buvo prijungtas Vabalninko rajonas prie Biržų. Vistiek iš savų kupiškėnų net mero nebeišsirenkam. Arba nuteistas kyšininkas, arba importinis pensininkas.

    • Sutinku, jog dabartinis meras gerokai pranoksta kai kurių kupiškėnų lygį ir gal tikrai ne visiems suprasti? O gal, kaip sakoma, „pavydas bambą griaužia’? Džiaukimės, kad dauguma vis tik pasirinko supratingą, inteligentišką, sumanų rajono vadovą. Merui- kuo geriausios sėkmės!

    • Toks jaunatviškas, tolerantiškas ir išsilavinęs meras – mums didelis pasisekimas . Gal nepastebėjot, kad ir jo kabinetas „nuleistas“ į pirmą aukštą, kad visiems būtų pasiekiamas . Jo pirmtakai tai susireikšminę sėdėjo aukštybėse 😉

    • Jau geriau importinis intelektualus pensininkas negu nedaperėta gandriukė

      • Geriau blondinė būtų buvus, tai nors veikli. O dabar tai šitas profesorius tik inkiliukus tesugeba kabint, tiek ir rūpi miestas.

        • IR BLONDINKA NE VIENĄ ŠPOKINYČIĄ PAKABIN O GERAI KAD NEBETEKO MAKARONŲ KABINTI IR MAIVYTIS VISUR

  • Kam bus geriau? Konkrečiai Jums? Kodėl?

  • Po truputėlį, po truputėlį ir prieis prie savivaldybės. Turbūt taip ir bus geriau.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video