2024/06/18

 

LAIMĖJUSI KONKURSĄ, GRĮŽTA Į ANKSTESNĘ DARBOVIETĘ

Daiva Kytrienė dirbs Kupiškio socialinių paslaugų centro senelių namų vyr. socialine darbuotoja. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Birželio 4 d. įvyko konkursas Kupiškio socialinių paslaugų centro senelių namų vyr. socialinės darbuotojos pareigoms eiti. Čia dalyvavo du pretendentai. Laimėtoja išrinkta Daiva Kytrienė, šiuo metu dirbanti Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje ir kurį laiką laikinai ėjusi Kupiškio socialinių paslaugų centro direktorės pareigas.

Jurga BANIONIENĖ

Iš dviejų kandidatų

Kupiškio socialinių paslaugų centro direktorė Reda Pauliukonienė patvirtino, kad konkurso laimėtoja paskelbta D. Kytrienė.

„Komisija sprendė dėl pretendentų, kuris labiau tinkamas šioms pareigoms eiti. Ji buvo sudaryta iš Kupiškio rajono savivaldybės atstovų, Kupiškio socialinių paslaugų centro darbuotojų“, – sakė R. Pauliukonienė.

Anot pašnekovės, konkurso laimėtoja pareiškė norą atidirbti savo dabartinėje darbovietėje ir naujas pareigas turėtų pradėti eiti po Joninių.

Senelių namų vyr. socialinės darbuotojos pagrindinės funkcijos – organizuoti paslaugų seneliams teikimą, įvairią veiklą gyventojams, taip pat darbo laiko apskaita – grafikų, darbo laiko apskaitos žiniaraščių rašymas.

Plačiau skaitykite birželio 7 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Na , ne taip jau viską ir žinai Kupišk. Įdomu ar pas koncervus grįžo p.D. ar pas socdėmus jau , kad tik kėdutę gautų?

  • Pažįstu abi pakankamai gerai. Mano patirtis rodo, kad jei reikėtų eiti į žvalgybą ar į karą, tai tik su Daiva. Galite skaldyti bajerius apie maudymkas, nors pripažinsiu prajuokino, tačiau ji yra darbšti, lanksti, turinti savo nuomonę, nenumetanti atsakomybės kitam ir kas svarbiausia socialiai jautri. Kalbant apie kitą kandidatę to nepasakyčiau. Pažinau ją kaip išverstaskūrę, į akis kalbėdavo viena, o už akių kita… Dažniausiai įmituodavo neva dirba, o jei pareidavo šikna ar klausimas dalinai susijęs su jos pareigybės aprašymu – tuomet permesdavo atsakomybę kitam, pvz adminui. Su mergom gerdavo kavytę, o už akių apie jas atsiliepdavo labai negražiai… Aš net nežinau kokiu dar gali būti šūdinu žmogumi, kad taip sau leido (turbūt ir leidžia toliau) elgtis. Sakykit ką norit, bet žmogiškumas labai svarbu ir manau man pritars daugelis. Akivaizdu, kad karma yra, ji ateina ir kerta per sveikatą, sėkmę, vaikų gerovę… O dabar kupiškėnai ploja rankomis ir džiaugiasi jos nesėkme. Kaip sakyt bumerango principu sigrįžta…
    Nieko asmeniško, bet tokia mano patirtis ir nuomonė. Sėkmės abiems.

  • Bednatis laikraštėlis, ko gero, irgi gyvena iš savivaldybės malonės?

  • O tai ta kita gražuolė iš savivaldybės lyg ten jau dirbo… ?! Aj, tai nieko – bus įsteigtas etatas ir jai 😉

  • Sveikinimai, sėkmės.

  • Maudimke naują turi Jurmalai?

    • Nusipirks pakeliui 🙂 . Įdomu, kiek vietų senelių namų automobilis…?

  • Sveikinimai

    • Ne konkursas o tragikomedija , pasiųsta savivaldybės spec. grupė su p. M priekyje , kad tik nepraeitų ta kuriai negalima dabar niekur praeiti. Gal bedantis laikraštėlis pažiūrėtų giliau ir plačiau kaip viskas vyko. Tik bijos žmonės kalbėti , o ir laikraštėlis nesi aiškins, visi laimingi ir patenkinti

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video