2024/06/18

 

SUSTIPRĖJĘS IR ŪGTELĖJĘS TREČIOJO AMŽIAUS UNIVERSITETAS BAIGĖ MOKSLO METUS

Autorės nuotrauka

Su muzika ir dainomis Kupiškio trečiojo amžiaus universiteto (TAU) nariai gegužės 30 dieną smagiai užbaigė mokslo metus. Šia proga jie susirinko į Kupiškio etnografijos muziejų.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Geros sveikatos, gražios vasaros visiems linkėjo šio universiteto rektorė Marytė Semaškienė, įvairiomis nominacijomis pagerbusi savo studentus ir su šiuo universitetu bendradarbiaujančius žmones. Gėlių įteikta visoms TAU dekanėms.

Šiandien Kupiškio TAU turi 187 narius. M. Semaškienė pasidžiaugė, kad prie kupiškėnų prisijungė ir 23 žmonės iš Subačiaus miesto. Ji tik apgailestavo, kad į mokslo metų užbaigimo šventę atvyko dvi subatėnės.

TAU narius, sėkmingai baigusius keturioliktus mokslo metus, sveikino Savivaldybės administracijos direktorius Arūnas Valintėlis, mero patarėja Auksė Čepelė, perdavusi visiems ir mero Algirdo Raslano sveikinimus.

M. Semaškienei padėkota už atsidavimą veiklai, už rūpinimąsi savo studentais.

Plačiau skaitykite birželio 4 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Oi oi kas čia per žmogus visur įlindus ir gide dirba po aikšte sukiojasi pasakodama turistam apie Kupiškį ir į dvarus palydi atkalbėdama miesto svečius ,kad turizmo centro jiems paslaugu nereikia ir korespondente skelbdama apie renginius kaip ir ne užtenka spaudos ar biudžetinių įstaigų kas dirba ši darbą , už tai ir iš metė iš Savivaldybės komitetų posėdžių dar ir į laikraštį parašė Ne gi ji TAU narius laiko tokius beraščius ir ne apsikaitusius , aš manau dar už ją yra protingesnių . Ir visur NEMOKAMAI juokina ji , čia reikia mokesčių inspekcijos susidomėjimo. Nei vienos nevyriausybinės lyderiai taip ne išsidirbinėja kaip ši persona atsibodus . Ir vaizduoja didžiausia darbininke jeigu ne žino TAU nariai kur yra padėdama apie 10 tūkstančių tai jau daug ką pasako ir dar afera suriesta ne beaišku kokias akys kiaulės reikia turėti o ji voro tinklus rezgė ir regs kol jos kas ne iš krapštys pati ne išeis nes matos dėl ko verta sėdėti

  • Patikėkit į akis tokias turi kiaulės ir smailų liežuvėlį ,kad oi oi, o dar pritarančių yra ,kad čia nieko nebuvo ,kad rektorė gera tegul dirba toliau kaip gerai dirba ko ji ne dirbs kai pinigai ne aišku kur pasideda pus dešimto tūkstančio kur padėjo ne pasako ne jūsų reikalas tik už akių kalbama ,kad per brankios kelionės nežinom kur nario mokestis pasideda nematom ataskaitų . O pasakyti į akis bijo nes busi su žemėm sumaišytas Ji tik visas glosto smailiu liežuvėlių ,kad mažiau matytų .Kad jau tokia gera tai kodėl ja išmetė savivaldybė iš komitetų posėdžių dar ir į spaudą parašė ji gi visur apsireiškus . Gėda juodai gėda Reikia būtinai naujos rektorės ,buhalteris kuris tvarkytų visus finansus, ir sekretorės- kontrolierės kaip yra kitose nevyriausybinėse visur tvarka yra o čia ponia viena tvarkos taip patogiau neprisileidžia nieko visos jai netinka o įstatymais tai visai nesivadovauja .

  • Tai kaip ta ,,atsidavusi“ ,,Tau“ veiklai laikosi, nešiodama tokias akis kaktoje, gal nieko ir toliau rezga kaip voras tinklus ……..

  • Prasidėjo raudos ir užuojautos ieškojimas po visą Kupiškį šmeižimas kitų narių kam išviešino ir žeminimas tai ir sėdi prie telefono per dieną o ką veiksi didžiulė gėda sužinojo visi kai nukrito kaukė, o dar ir auksinis kiaušinis slysta iš rankų o taip gaila paleist ir rauda kartu su visokiom Julijonom . Kam turėt būt GĖDA tai rektorei 0 ne tam kas yra sąžiningas ir ne toleruoja negeriems darbams paskaičius šiuos komentarus prie gerų norų tai jau ir į prokuratūrą būtų galima kreiptis manau kad dar daugiau pasipildytų neskaidrumo .

  • Čia ne vien narių reikalas išsirinkti atsakingą žmogų vadinama rektoriumi, jau dabar turi ir savivaldybe tuo klausimu užsiimti, nes jos liežuvelis geras ikiš sau patogų asmeni ,kad ir toliau galetų vystyti šia veiklą , pamokant naujoką visokių gudrybių, aišku pirmas klausimas BUHALTERIS, dviese sunkiau kombinuot.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video