2024/06/18

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 4 D.

Unsplash nuotrauka

Birželio 4-oji – Tarptautinė vaikų, nukentėjusių nuo agresijos, diena.

AVINAS. Šiandien puikiai seksis derėtis, prekiauti, bendrauti. Galite imtis įdomių projektų, įkalbinėti gabius asmenis prie jų prisidėti. Galbūt gausite pasiūlymą, susijusį su užsieniu, studijomis, verslu.

JAUTIS. Būsite komunikabilūs, dosnūs, komerciškai įžvalgūs. Galimos naujienos, kuriomis seksis pasinaudoti reklamos ar kitais tikslais. Galite sužinoti apie tai, kokį įspūdį darote kitiems, kaip atrodote iš šalies. Regis, nestigs norinčių su jumis susipažinti.

DVYNIAI. Ši diena bus palanki menininkams, medikams, dvasininkams, psichologams ir užsiimantiems mistika, parapsichologija. Būsite linkę vadovautis intuicija, moralės normomis. Filosofinė logika jums pridės paslaptingumo ir žavesio.

VĖŽYS. Įdomiai klostysis santykiai su pažįstamais, gerbėjais. Galbūt jums kas nors pasiūlys įsidarbinti arba įsijungti į bendraminčių kompaniją, organizuoti ar vesti renginį. Visgi įvertinkite savo jėgas. Šiuo metu jums reikia daugiau poilsio.

LIŪTAS. Šiandien užsiimsite šimtu reikalų vienu metu. Galbūt teks bendrauti su įtakingais, talentingais žmonėmis. Regis, jums pavyks suderinti asmeninius planus ir dalykinius siekius. Demonstruosite profesionalumą.

MERGELĖ. Pasižymėsite aukštu intelektu arba gebėjimu giliai mąstyti ir argumentuoti tam tikra tema, holistiškai aprėpti dominančią sritį. Galite pasižymėti per egzaminą ar kitokį atsiskaitymą, pristatymą, konferenciją ir pan.

SVARSTYKLĖS. Galima investicija ar neplanuotos išlaidos, kurios tam tikra prasme apsimokės. Galbūt jums pavyks atnaujinti, sutaisyti vertingą daiktą arba užmegzti jums svarbų ryšį, sudaryti sutartį.

SKORPIONAS. Jeigu jus domina darbo ar studijų reikalai, konkursai, interviu, veikiausiai sulauksite konkrečių žinių. Galbūt kaip tik dabar viskas vyks ir jums teks atskleisti, ką galite bei kuo išsiskiriate iš kitų.

ŠAULYS. Ši diena tinkama dalykiniams ir ūkiniams reikalams, sportui, kūrybinei veiklai, tarpininkavimui. Galima pirkti reikalingas medžiagas, inventorių, užsisakyti transportą.

OŽIARAGIS. Ši diena turėtų būti sėkminga. Neblogai klostysis verslo ir meilės reikalai. Galite išbandyti laimę žaidimuose, varžybose. Galbūt kažkuo nustebins auganti karta arba patys save nustebinsite dirbdami su vaikais.

VANDENIS. Šeimos reikalams šiandien teiksite prioritetą, tačiau bus įmanoma daug reikalų suderinti, jei tik nėra per didelio krūvio darbe. Regis, tinkamai pasirūpinsite vaikų vasaros laisvalaikiu, jų sportine ar menine raiška ar kt.

ŽUVYS. Draugai, giminaičiai gali prašytis į svečius arba jus kviesti į renginius, proginius susitikimus. Seksis pasireikšti draugų ar giminių rate, megzti naujas pažintis, nuveikti kažką naudinga savo šeimai bei aplinkiniams.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video