2024/06/23

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 3 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Birželio 3-ioji – Sąjūdžio diena; Pasaulinė dviračio diena.

AVINAS. Gali būti, kad teks aktyviai tvarkyti turtinius, finansinius reikalus, gilintis į skaičius, buhalterinius popierius ar kitus dokumentus. Gali pavykti ištaisyti padarytą klaidą, išsiaiškinti iškreiptus faktus ir juos paneigti.

JAUTIS. Šiandien jums bus ypač svarbi draugų nuomonė bei jų pasiūlymai. Puiku, jeigu išdrįsote draugų pasikviesti į talką ar jums aktualų renginį, kad palaikytų, nes jų prisidėjimas būtų labai svarus.

DVYNIAI. Šiandien gilinsitės į savo vidinį pasaulį, stengsitės suvokti, kokią kryptį turite pasirinkti. Tikriausiai kils noras kažko imtis atkakliau, tad pradėsite tai planuoti, realizuoti savo vaizduotėje.

VĖŽYS. Šiandien jums labai reikės draugiško solidarumo, kad ir kokioje aplinkoje ar draugijoje atsidurtumėte. Jeigu netenka dalintis įtakos sferų, pelno ar kitokios naudos, tuomet jums bei aplinkiniams pakaks ir išminties, ir teisingumo.

LIŪTAS. Jeigu galvojate apie reformas darbe, pareigų keitimą, įsidarbinimo ar verslo galimybes, pats metas tai konkrečiai planuoti, aptarti. Galite leistis į kelionę arba jai ruoštis.

MERGELĖ. Šiandien reikėtų paskubėti sutvarkyti teisinius ar studijų formalumus, jeigu tokių yra. Regis, nuobodžiauti neteks ir dėl suaktyvėjusio bendravimo, pažinčių, besiplečiančio akiračio, aktyvios veiklos ar hobio.

SVARSTYKLĖS. Privalote imtis priemonių, jeigu turite finansinių problemų. Stenkitės, kad jūsų nepergudrautų. Darbe turėtumėte papildomai užsidirbti iš kolegų pavadavimo.

SKORPIONAS. Noriai dalyvausite konkursuose, žaidimuose, varžybose bei tam skatinsite vaikus. Konkurencijos jausmas nebus nemalonus. Regis, jis teiks adrenalino, skatins pasitempti, būti vertiems savo priešininkų. Saugokitės traumų.

ŠAULYS. Tikėtina situacija, reikalaujanti įgūdžių, pasitikėjimo savo finansine uosle ir gyvenimišku patyrimu. Profesinėje veikloje galimas darbų antplūdis, dėl kurio kažką aukosite, tačiau bus verta tai daryti.

OŽIARAGIS. Šiandien labai aktyviai medžiosite informaciją apie norimas prekes, paslaugas, akcijas ir ja dalinsitės. Galbūt uoliai tvarkysite su studijomis, moksliniais darbais, konferencija, kelione, transportu susijusius klausimus.

VANDENIS. Galite prisiminti praeities pamokas arba žmones, kurie daug reiškė jūsų gyvenime. Regis, teks susitaikyti su kai kuriais faktais. Galbūt įsigysite planuotą techninę prekę.

ŽUVYS. Seksis organizuoti, bendrauti. Galima kūrybinė sėkmė, sportinis laimėjimas. Kažkam turbūt „nušluostysite nosį“. Gausite norimą informaciją, susitarsite dėl naudingų sutarčių ar kt.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video