2024/06/23

 

RIBOJAMAS EISMAS KUPIŠKIO MIESTE

Jurgos Banionienės nuotrauka

Kupiškio rajono savivaldybės administracija informuoja, kad dėl P. Mažylio g. vykdomų remonto darbų iki 2024 m. birželio 21 d. bus ribojamas eismas P. Mažylio gatvės dalyje nuo sankryžos su K. Šimonio g. iki Gedimino g. žiedo.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Projektavo tikrai ne durniai. Pilna Lietuva tokių projektų, kuriose gausu nesąmonių, tik mažai naudos ir patogumo. Už tai labai išbrangsta tiek projektavimo, tiek statybų darbai, kad liktų atkatams. Trinkelizacija Lietuvoje vyksta jau seniai ir net nagalvoja sustoti.

  • Koks „kaušas“ projektavo, ar kas nors iš savivaldybės bent žiūrėjo tą projektą? Gatvė ne sutvarkyta bet sudarkyta, kažkodėl pas mus viskas kaip per subinę.

    • Kaušas projektavo tai, ką užsakė savivaldybė. Įdomu kuris čia meras keršija kupiškėnams?

      • Ką nežinot ar užmiršot koks klausimas dar kyla koks meras tai prie Bardausko pradėjo gatvės remontą

  • Skaitykit savivaldybės klerkai , čia per švelniai , buvo apie tai kalba senai, , senai , kai dar darbai nepradėti buvo

  • Tokie jau tie verksniai kupiškėnai. Ką kas bedarytų jiems viskas negeri. Ne tik patys nerodo iniciatyvos, bet dar ją ir žlugdo. Todėl ir pats Kupiškis, palyginti su kitais rajonais, atsilikęs bile kaip.

    • Noriu jums paaiškinti. Tik durnas gali nesidžiaugti gatvės remontu
      Tačiau tas remontas turi ir kelti džiaugsmą, O dabar paklauskite nors vieno tos gatvės gyventojo, ypač vairuojančio automobilį, ką jie galvoja apie atnaujintą gatvę. Net miesto svečiai yra nustebinti tokiu kvailu gatvės perdarymu. Taip. Visi kraipome pečiais. Niekas nesuprantame, kam iš patogios gatvės perdaroma į vienpusį eismą pagal matmenis atitinkančią gatvę
      Tai ką mums daryti? Džiaugtis? Pagaliau, matyti nesąmonę ir tylėti?!

      • Ten eismas nėra didelis, plati gatvė nereikalinga. Greičiausiai pasipiktinimą kelia tai, kad gali nebelikti kur parkuoti automobilių. Ogi mielieji, atsilikusio bile kaip, miestelio gyventojai – išsipirkite žemę, kaip kituose rajonuose, ir įsirenkite privačias aikšteles. Nebenorėkit visko už dyka, sovietmetis pasibaigė.

  • Įdomu kieno čia idėja šitaip subjauroti gatvę ir net šaligatvį. Ar kas planuodamas įsivaizdavo kas vaikščios šaligatviu. Kažkokios salelės tiek įsiterpia į šaligatvį, kad neįgalus žmogus nepravažiuos nei su vežimėliu, nei su lazdomis. O ir sunkiau vaikščiojantis senjoras turės vingiuoti ir atsargiai kojas statyti, kad nenuvirstų į gatvę. Jau nekalbu apie tėvus su vaikais. Turės eiti vorele kaip žąsys. Glušas visiškas galėjo taip sugalvoti.

    • Ten ne šaligatvis bus, o parkavimui vietos palei gatvę, ko gero. O šaligatviai bus arčiau pastatų- ten gi dar rausia.
      Vat taip suprojektuotas gatves remontas, kad žmonės net nesupranta nieko.

  • Man atrodo, kad po Mažylio gatvės remonto, eismas šia gatve taps vienpusis. Priešingu atveju, neprasilenks automobiliai. Labai norėčiau būti neteisus. Tiesiog širdį skauda matant, ką iš geros gatvės padarė…

  • Kada pabaigsit daryti

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video