2024/04/29

 

KUPIŠKYJE DAR VIENA GERUMO SALELĖ

Lietuvos Raudonojo Kryžiaus humanitarinio punkto atidarymo Kupiškyje, Krantinės g. 24, šventės dalyviai. Autorės nuotrauka

Balandžio 9 dieną Kupiškyje, buvusios Kupos pradinės mokyklos patalpose Krantinės g. 24, kur neseniai laikinai glaudėsi Kupiškio viešoji biblioteka, atidarytas Lietuvos Raudonojo Kryžiaus humanitarinis punktas.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Kad Kupiškyje aktyviai pradėjo reikštis Lietuvos Raudonojo Kryžiaus savanoriai, laikraštyje esame rašę. Nuo šiol savo veiklai plėtoti jie turės savo patalpas. Joms skirti minėto pastato du erdvūs kambariai. Patalpų remontą savo jėgomis atliko patys šios nevyriausybinės organizacijos savanoriai su neformalia lydere Vile Sezoniene.

Į Humanitarinio punkto Kupiškyje atidarymą buvo atvykę Savivaldybės, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus vadovybės atstovai, seniūnai, Kupiškio socialinių paslaugų centro ir Kupiškio socialinės globos namų atstovai.

Raudonasis Kryžius tikisi su šiomis įstaigomis ir organizacijomis sėkmingai bendradarbiauti teikiant pagalbą rajono žmonėms, atsidūrusiems sunkioje materialinėje padėtyje.

Linas Kakarieka, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus Panevėžio regiono vadovas, pasidžiaugė stipria šios organizacijos savanorių kupiškėnų komanda, padėkojo Savivaldybei, kuri greitai išsprendė visus organizacinius klausimus dėl humanitarinio punkto Kupiškyje įkūrimo. Savivaldybė pasirašė su Lietuvos Raudonuoju Kryžiumi ir šių patalpų panaudos sutartį.

„Labai ačiū. Čia bus puiki bazė planuoti būsimus darbus, susitikti su visuomene, vesti įvairius užsiėmimus ir realizuoti kitus planus“, – kalbėjo svečias.

Plačiau skaitykite balandžio 12 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Vilė Sezonienė (dešinėje) apžvelgė, ką Raudonojo Kryžiaus savanoriai darys Kupiškyje.
Autorės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • O ką šita raudonplauke buvusi „policaje“ gero nuveiks?Aiškins kaip žmonės bausti ?

  • Šaunuolės , sėkmės jums darbuotis

  • Ar maisto produktais bus tiekiama pagalba?ar galima kreiptis?

    • Maisto produktais taip pat teikiame pagalbą.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video