2024/04/29

 

KAS KĄ GRIAUNA UŽIMTUMO TARNYBOJE?

Pastabūs kupiškėnai pro akis nepraleido, kad visą savaitę aplink Užimtumo tarnybos pastatą zuja darbininkai. Skaitytojai teiraujasi, kas čia vyksta.

Kristina VALYTĖ

„Vieną dieną pro langus iškraustė baldus, kitą – senas lentas, o trečią dieną per vamzdį metė plytas į lauką. Tikriausiai kažką griauna. Kas čia bus?“ – spėliojo pro šalį eidami žmonės.

Užimtumo tarnybos atstovė spaudai Milda Jankauskienė informavo, kad pastato savininkas Turto bankas vykdo remonto darbus Užimtumo tarnybos nuomojamose patalpose. M. Jankauskienė tvirtino, kad dėl remonto darbų Užimtumo tarnybos Kupiškio skyriaus veikla tikrai nesutriks.

„Pasibaigus remontui, klientams su negalia bus pritaikyta aplinka, pagerės aptarnavimo sąlygos ir darbo ieškantiems žmonėms, ir darbuotojams“, – teigė M. Jankauskienė.

Užimtumo tarnybos duomenimis, Kupiškio skyriuje numatomi šie darbai: asbestcementinio stogo keitimas, pirmo ir dalies antro aukšto grindų, sienų, lubų remontas, tualeto pritaikymas žmonėms su negalia, dalies patalpų elektros instaliacijos keitimas. Remonto darbai užtruks apie pusmetį.

Autorės nuotraukos
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Prie ko čia tualetai bus pritaikyti žmonėms su negalia. Dabar sveikiems į jį patekti neįmanoma,nes užrakintas. O kol surasi raktą,gali ir nebereikti

  • Nesuprantu žmonės visiškai nebemato.Sveikiems darbo nėra ką qali pasiūlyti zmoqui su vežimėliu.Ir vėl piniqu plovimas.

  • Ar yra statistika – kiek per metus tokių žmonių užeina į šia įstaiga ? Nebejuokinkit …

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video