2024/04/29

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 8 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Šiandien būsite labai priklausomi nuo nuotaikų, savijautos. Galite nerimauti, ar su kokiu nors asmeniu arba reikalu susijusios jūsų iliuzijos yra pagrįstos. Neabejotinai prireiks nuoseklių pastangų, kad pavyktų kai ką ką pakeisti į geresnę pusę.

JAUTIS. Regis, jus neramins galimos permainos, atsakomybė, sveikatos problemos. Galbūt atsidursite intrigų, apkalbų tinkle. Prieš ką nors darydami, gerai pagalvokite, ar elgiatės teisingai.

DVYNIAI. Nelabai maloni diena. Galbūt turėsite rūpesčių ar nemalonumų per draugus, pažįstamus arba jiems prireiks jūsų pagalbos. Venkite neapgalvotų pažadų, nes bus sunku juos išpildyti. Saugokitės avarinių situacijų, viešų skandalų.

VĖŽYS. Derėtų taktiškai ir kompetentingai spręsti profesines problemas. Lengva susikompromituoti dėl negebėjimo teisingai reaguoti į situaciją ir adekvačiai bendrauti.

LIŪTAS. Jums gali kilti keblumų dėl nepakankamo įstatymų žinojimo arba dėl jų nepaisymo, laiku nepateikto straipsnio ar nesumokėtos įmokos. Venkite neetiškų poelgių, nesutarimų su įtakingais asmenimis,

MERGELĖ. Regis, atsakomybės pareikalaus reikalai susiję su paskolomis, turtu.Gali pasirodyti, kad ne viskas taip tvarkinga ir konkretu, kaip manėte. Gali apvilti asmuo, iš kurio tikėjotės kokybiškos paslaugos.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums bus nelengva bendrauti ir suprasti kitus žmones. Niekam nenorėsite nusileisti, paisysite tik savo nuomonės ir interesų. Tokiu būdu galite įsigyti naujų priešų, o ne sąjungininkų.

SKORPIONAS. Šiandien sunku bus atsikratyti apnikusio nerimo dėl darbo, sveikatos. Kai kuriais atvejais išties bus pagrindas kilti tokioms emocijoms. Neskubėkite aklai griebtis naujos veiklos, atsakomybės. Pravartu apibendrinti tai, kas jau yra padaryta.

ŠAULYS. Šiandieną būsite linkę rizikuoti, nevengsite avantiūrų. Problemų gali kilti dėl vaikų, kūrybinio projekto ar kt. Nors skeptiškai vertinsite gerbėjų dėmesį, jis bus malonus. Neskaudinkite mylimų žmonių.

OŽIARAGIS. Šiandien orientuokitės į pagrindines vertybes, šeimą, namus. Kurkite grožį aplinkoje ir asmeniniuose santykiuose užuot pasidavę negatyvioms emocijoms ir viską griovę. Suimkite save į rankas. Saugokitės avarinių situacijų.

VANDENIS. Jeigu jūsų bendravimo stilius bus panašus į smulkmenišką priekabiavimą, tai džiaugsmo jis niekam nesuteiks. Pasistenkite išvengti posūkio į santykių atšalimą, susvetimėjimą. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS. Santykiuose padaugės išskaičiavimo ir sumažės nuoširdumo, šilumos. Galvosite apie praturtėjimą, bet kol kas geriau venkite stambių išlaidų, brangių pirkinių. Saugokitės ugnies, traumų, avarijų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video