2024/04/29

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 7 D.

Balandžio 7-oji – Pasaulinė sveikatos diena. Ji minima nuo 1950 m. Taip siekiama atkreipti valstybių dėmesį į aktualias viso pasaulio sveikatos problemas.

AVINAS. Regis, dėl artėjančio saulės užtemimo beveik visą dieną būsite emociškai sudirgę arba keistai jausitės, negaluosite. Visgi, vakare galbūt maloniai nuteiks mielas flirtas, meno kūrinys, kūrybinis užsiėmimas ar kt.

JAUTIS. Galbūt teks bendrauti su senu pažįstamu, prisiminti seną pažadą, įsipareigojimą. Pasverkite savo žodžius, neįklimpkite į melą. Vakare rinkitės ramią aplinką, asmeninę erdvę, meną, muziką, meditacijas.

DVYNIAI. Šiandien nelengva bus sakyti tiesą bei pildyti pažadus, tačiau jusite, kad tai būtina. Turbūt neišvengsite keistų užuominų. Vakare jau patirsite tikresnį draugiškumą, dėmesį, o vieno pažįstamo žmogaus jausmai ar ketinimai gali netgi nustebinti.

VĖŽYS. Šiandien bergždžiai eikvosite laiką bei energiją, jeigu mėginsite kitus ko nors išmokyti, pamokslauti. Galite pasijusti vedžiojami už nosies arba ignoruojami.

LIŪTAS. Regis, būsite linkę dramatinti kliūtis, trukdančias siekti numatyto tikslo. Vakaras bus palankesnis. Galvosite apie meilę, keliones, o galbūt pasijusite galintys kažkuo sublizgėti.

MERGELĖ. Regis, jums norėsis išsisklaidyti abejonės asmeninių santykių arba finansų srityje, bet tuo pačiu baiminsitės prarasti iliuzijas, pažvelgti tiesai į akis. Bet kuriuo atveju, tiesa išlaisvina.

SVARSTYKLĖS. Būsite kiek išsiblaškę, nekantrūs. Nieko nedarykite atmestinai. Rūpinkitės sveikata. Vakare būsite kupini meilės vilčių. Galite užmegzti romantišką ryšį.

SKORPIONAS. Regis, jums nestigs priešingos lyties dėmesio, viliojamų pasiūlymų. Laivalaikio su jumis tikrausiai ilgisi ir vaikai, augintiniai. Popiet atsiras ūkinių rūpesčių, neatidėliojamų reikalų arba susirūpinti privers sveikatos problema.

ŠAULYS. Jus gali prisiminti senas gerbėjas, buvęs sutuoktinis ar vaikystės draugai. Vakare galite tikėtis žavios pramogos, romantiško pasimatymo. Pasistenkite kuo geriau sutarti su vaikais.

OŽIARAGIS. Atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją. Tyčia ar netyčia, galite suklaidinti aplinkinius. Vakare jus labiausiai džiugins jaukus namų židinys.

VANDENIS. Šiandien būsite linkę užsimerkti prieš tai, kas jums nėra malonu. Tikriausiai pavyks įgyvendinti tai, ką suplanavote. Jeigu kam nors rinksite dovaną, pasižymėsite menišku požiūriu.

ŽUVYS. Jums stigs emocinės pusiausvyros, nežinosite, ko pirmiausia imtis. Regis, vos spėsite tenkinti išaugusius antrosios pusės bei vaikų poreikius. Derėtų pasidomėti, ar jiems iš tikrųjų reikia vienos ar kitos prekės, kad pasijustų laimingesni.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video