2024/04/29

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 6 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Balandžio 6-oji – Saugaus eismo diena. Tarptautinė stalo teniso diena. Tarptautinė santarvės ir sporto plėtros diena.

Saugaus eismo diena Lietuvoje paskelbta nuo 2006-ųjų. Lietuvos policija kviečia šalies gyventojus bent šią dieną pabūti kelyje žmogiškesnius, pakantesnius ir rūpestingesnius. Pareigūnai ragina pagalvoti ne vien apie save, bet ir apie kitų saugumą, kelyje elgtis pagal visas saugumo taisykles.

Tarptautinės stalo teniso federacijos iniciatyva balandžio 6-oji nuo 2015 m. paskelbta Tarptautine stalo teniso diena, siekiant populiarinti šią sporto šaką ir skatinti aktyvų gyvenimo būdą.

Stalo tenisas (dar kitaip vadinamas ping-pongu) pradėtas žaisti daugiau nei prieš šimtmetį, o nuo 1988 m. jis yra olimpinė sporto šaka. Tarptautinės stalo teniso federacijos duomenimis, profesionaliai stalo tenisą žaidžia 226 šalys, kurios yra federacijos narės. Stalo tenisas ypač populiarus Azijoje, kur gyvena apie 4 milijardus žmonių.

AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą.

JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini rimti pokalbiai. Regis, bus priimti svarbūs susitarimai. Vakaras žada kultūrinį renginį, reikšmingą informaciją internete arba ypatingo ryšio užmezgimą.

DVYNIAI. Regis, šiandien prireiks valios ir geranoriškumo, kad nepakenktumėte sau ar kitiems. Darykite gerus darbus, padėkite, kam galite, tačiau nelaukite nei ypatingos padėkos, nei liaupsių.

VĖŽYS. Šiandien jūs gali tarsi apsėsti kelionių manija. Įniksite į informacijos paieškas arba jau realiai keliausite nelengvu maršrutu. Deja, to negalėsite sau leisti, jeigu ruošiatės studijų atsiskaitymams.

LIŪTAS. Stenkitės būti oblektyvūs kitų žmonių atžvilgiu, pamėginkite į situaciją pažvelgti jų akimis. Ne visi, žadantys paramą ir palaikymą, yra nuoširdžiai pasirengę padėti. Be to, atiduoti gali tekti daugiau.

MERGELĖ. Ši diena bus kupina emocijų ir vidinių dramų. Tuo pačiu metu kažkas džiugins, jaudins, o kažkas kels skausmingus išgyvenimus, nerimą. Gali ateiti suvokimas, kad šį tą reikia taisyti, keisti.

SVARSTYKLĖS. Diena bus gana ūkiška. Atsiras nenumatytų rūpesčių. Nedžiugins sveikata arba augintinių keliamos problemos. Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir kitų žmonių psichologines reikmes.

SKORPIONAS. Turėkite omenyje, kad nuo jūsų labai priklausys aplinkinių gera nuotaika ir laisvalaikio kokybė. Pasistenkite reikšti tik gerus jausmus ir venkite priekaištauti, įtarinėti.

ŠAULYS. Šiandien nederėtų ieškoti didelių kompanijų, nuotykių. Geriausiai laiką praleisite su šeima, žinoma, jei neprovokuosite barnių dėl niekų. Labiau saugokite nuo pavojų savo artimuosius.

OŽIARAGIS. Ši diena gali atnešti ir malonių, ir nemalonių žinių bei kontaktų. Nebūkite kategoriški, jeigu kas nors jums nepritars ar prieštaraus. Geriau būtų ramiai išklausyti, ko nori jūsų artimieji ir jiems pateikti malonų siurprizą.

VANDENIS. Galite gauti viliojamą pasiūlymą, papildomai užsidirbti pinigų arba įsigyti norimą daiktą. Visgi, veikite itin atsakingai, jeigu užsiimate nuosavu verslu ar tvarkote nuosavybės reikalus.

ŽUVYS. Turėsite įsipareigojimų kitiems žmonėms ir labai stengsitės juos tinkamai atlikti. Regis, tam nepagailėsite nei laiko, nei lėšų. Venkite svaigalų, nes per juos galimi nemalonumai. Saugokite sveikatą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video