2024/04/29

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 3 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien tikriausiai teks rimtai plūktis darbe, atlikti įvairias pareigas.Galimos kalbos apie komandiruotę, kelionę ar aktualius projektus. Pasistenkite apsišarvuoti kantrybe.

JAUTIS. Bus daug pokalbių, susitikimų. Sėkmingai bus sprendžiami teisiniai, kelionių bei mokslo klausimai. Tai suteiks optimizmo. Tikėtina, kad išsisklaidys abejonės ir asmeninių santykių srityje.

DVYNIAI. Regis, teks peržiūrėti kai kuriuos dalykinius ir finansinius planus ar ryšius, sutartis. Galbūt su kažkuo teks atsisveikinti, nutraukti sutartį arba naujai derėtis bei pratęsti, pakeitus kai kurias sąlygas.

VĖŽYS. Šiandien galite išgirsti dalykinių pasiūlymų. Neatidėliokite darbų ir vizitų, kuriuos tikslinga padaryti kuo greičiau, kad užbaigtumėte seniai pradėtą reikalą. Tikriausiai kažkuo nustebins partneriai. 

LIŪTAS. Šiandien iš ryto pasistenkite atlikti neatidėliotinus darbus, o jau tuomet galėsite galvoti apie susitikimus su draugais, gerbėjais. Griežčiau laikykitės darbo saugos taisyklių, higienos reikalavimų, sveikos mitybos plano.

MERGELĖ. Šiandien iš jūsų bus laukiama patarimų, užuojautos, meilės. Būsite gana populiarūs. Tikėtinas įdomus kultūrinis renginys. Galite šauniai pasireikšti kūrybos sferoje, scenoje, veiklose su vaikais.

SVARSTYKLĖS. Būsite susirūpinę kasdieniniais reikalais, nuosavybės klausimais ir kt. Regis, bus nelengva praktiškai atlikti susikaupusius darbus. Nerimą kels nemažos išlaidos arba šeimos narių problemos.

SKORPIONAS. Gera diena kaupti ir skleisti informaciją, tvarkyti reikalus, susijusius su ryšiais, technika, transportu, reklama, kelionėmis. Būtų gerai, kad pasitelktumėte sveiką humoro jausmą be sarkastiško geluonies ir skleistumėte žmogišką meilę aplinkiniams.

ŠAULYS. Šiandien pasižymėsite nebloga komercine nuovoka. Pravartu imtis neatidėliotinų verslo reikalų, apsvarstyti aktualią finansinę, tiekimo, pirkimo-pardavimo ar nekilnojamojo turto problemą.

OŽIARAGIS. Nebloga diena megzti partnerystės ryšius, atnaujinti meilės santykius, aiškintis nesusipratimus, verslo bei komercines galimybes. Regis, gebėsite daug ką įtikinti savo teisumu, geranoriškumu.

VANDENIS. Gali būti, kad šiandien nuo atsakomybės vengimo staiga peršoksite prie didelio įsipareigojimo su ambicingu tikslu pakeisti savo statusą, gerbūvį. Pasisaugokite sukčių.

ŽUVYS. Gana tinkama diena kolektyviniam darbui, kūrybai, draugystei, bendravimui. Apie save gali priminti senas bičiulis, ankstesnė meilė. Regis, bus kalbama apie idealus, neįgyvendintus planus. Gali būti, kad gims naujų rožinių vilčių.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video