2024/04/27

 

MOTERŲ KONSULTACIJA – NAUJOSE PATALPOSE

Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro Moterų konsultacija įsikūrė pediatrijos korpuso pirmame aukšte. Autorės nuotrauka

Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro Moterų konsultacija perkelta į pediatrinio korpuso pirmą aukštą, prie registratūros, o šeimos gydytojo kabinetas ir Vaikų konsultacija įkurdinta tų patalpų antrame aukšte.

Kodėl prireikė tokių permainų?

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Pirminės asmens sveikatos priežiūros centro direktorė Elona Brinkaitė paaiškino, kad šios permainos susijusios su psichiatrijos dienos stacionaro kūrimu. Jis po remonto kitąmet įsikurs buvusiose Moterų konsultacijos patalpose.

Naujos Moterų konsultacijos patalpos, pasak direktorės, nepablogino šios srities medikų darbo sąlygų. Čia yra gydytojo ginekologo kabinetas, apžiūrų ir akušerio kabinetas. Taip pat specialiai moterims įrengtas tualetas.

Moterų konsultacijoje dirbanti gydytoja ginekologė Milda Narmontienė patvirtino, kad darbo sąlygos tikrai nepablogėjo. Buvo rinktasi iš kelių variantų, kur persikelti, ir pasirinktos tinkamiausios patalpos.

Plačiau skaitykite kovo 26 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video