2024/04/27

 

HOROSKOPAS KOVO 23 D.

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Kovo 23-ioji – Pasaulinė meteorologijos diena.

AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimams.

JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išsklaidys nerimą, leis smagiai pašėlti, pasijuokti. Tiktų pasivaikščioti gamtoje, jei tik leis oro sąlygos.

DVYNIAI. Rytas bus nervingas, tačiau įdienojus nuotaika veikiausiai pagerės. Pravartu užsiimti buitine ruoša, žemės darbais. Tikriausiai nesusilaikysite nuo išlaidavimo, kurį provokuoja mados tendencijos.

VĖŽYS. Aktyviai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Galite sužinoti intriguojamų naujienų. Tikėtinos išlaidos, susijusios su ypatingomis progomis. Venkite greičio, rizikos kelyje.

LIŪTAS. Būsite linkę nesavanaudiškai demonstruoti dosnumą, rūpestingumą. Didelė tikimybė, kad užmegsite ryšius su jus dominančiu asmeniu, susitarsite dėl norimo daikto, paslaugos ar kelionės.

MERGELĖ. Šiandien neskubėkite niekur lėkti iš pat ryto. Per anksti atsikėlę, nekaip jausitės ir nuotaika bus prastesnė. Aplinkiniams sakykite komplimentus, o ne priekaištus. Poveikis bus nepalyginamai geresnis.

SVARSTYKLĖS. Pasistenkite iš pat ryto nesusipykti su artimaisiais. Be pykčio žvelkite į nedidelius kaprizus ir ieškokite būdo sukurti malonesnį mikroklimatą. Jeigu įmanoma, šiandien dažniau pabūkite vienumoje, venkite šurmulio.

SKORPIONAS. Iš kitų šiandien reikalausite daugiau dėmesio arba jūs būsite kažkam labai reikalingi. Vaikų aktyvumas ir jus vers būti aktyvius bei rinktis sportišką laisvalaikį. Galbūt pavyks puikiai pasireikšti draugų kompanijoje ar prieš publiką.

ŠAULYS. Iš pat ryto jausite emocinę įtampą, stigs kantrybės ir optimizmo. Jei atliksite tai, kas jus slegia, nuotaika pagerės. Nusiteikite bendravimui, o gal net viešam dėmesiui, nes niekur nuo to nedingsite. 

OŽIARAGIS. Jeigu vos prabudę pradėsite galvoti apie pinigus, skolas, mokesčius, tai dieną pradėsite be džiaugsmo. Nusiteikite dvasingiau, pabūkite filosofai, virtualūs arba realūs keliautojai. Tai leis pasimėgauti savaitgaliu.

VANDENIS. Šiandieniniai jūsų pasirinkimai gerokai priklausys nuo jūsų finansinių galimybių bei poreikių. Jeigu pastarieji per dideli, nuotaika gali išlikti nekokia. Nesileiskite į abejotinas avantiūras.

ŽUVYS. Ryte turbūt iš lovos išlipsite „ne ta koja“. Įdienojus padaugės ūpo bendrauti bei ieškotis tinkamos draugijos laisvalaikiui praleisti. Gali būti patikrintas jūsų sugebėjimas išlikti ištikimiems savo partneriui, draugams ar tam tikriems principams.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video