2024/04/28

 

ŪKININKŲ SUSIRINKIME PAGERBTI IR STREIKO DALYVIAI

LŪS Kupiškio skyriaus nariai pritarė pirmininko 2023 metų veiklos ir finansinei ataskaitai.

Kovo 15 dieną Kupiškio kultūros centro vitražų salėje vyko Lietuvos ūkininkų sąjungos (LŪS) Kupiškio skyriaus ataskaitinis susirinkimas. Praėjusių metų veiklos ataskaitą pateikė šio skyriaus pirmininkas Zigmantas Aleksandravičius, revizorė Kristina Kazlauskaitė.

Patvirtintas ir LŪS Kupiškio skyriaus 2023 metų metinių finansinių ataskaitų rinkinys.

Susirinkime dalyvavo LŪS pirmininkas Raimundas Juknevičius. Nuotaikingą koncertinę programą atliko Rokiškio vaikų lopšelio-darželio „Varpelis“ kolektyvas.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Tikslas – apginti, atstovauti ir aktyvinti

Į ataskaitinį susirinkimą atvyko ne visi LŪS Kupiškio skyriaus nariai, bet jų pakako, kad ataskaitinis susirinkimas įvyktų ir būtų patvirtinta šios organizacijos veiklos ir finansinė ataskaita.

Apie nuveiktus darbus kalbėjęs rajono ūkininkų vadovas Z. Aleksandravičius sakė, kad svarbiausias LŪS tikslas – tinkamai apginti jos narių interesus, tinkamai atstovauti jų interesams rajone, šalyje ir Europos Sąjungoje.

„Tai darėme ir toliau darysime. Nuolat susitinkame su šalies, rajono valdininkais ir vadovais, su aukščiausiais Europos Sąjungos pareigūnais, komisarais, Europos Parlamento nariais.

Per praėjusius metus išsiuntėme kelias dešimtis įvairių dokumentų, prašymų, reikalavimų. Dalyvavome begalėje darbinių grupių, kurios teikė įvairius pasiūlymus, kaip spręsti įvairias problemas. Nuolat informuojame ūkininkus apie centrinės LŪS organizacijos pasiūlymus, problemas ir išsiųstus raštus. Nuolat pasisakome žiniasklaidoje, per Lietuvos radiją, televiziją.

Nemažai LŪS narių dalyvauja įvairiose derybinėse grupėse su šalies vadovais, įvairių ministerijų valdininkais, kur išsakome savo nuomonę, siekiame, kad būtų priimti mums palankūs sprendimai“, – teigė Z. Aleksandravičius.

Plačiau skaitykite kovo 19 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

LŪS Kupiškio skyriaus pirmininkas Zigmantas Aleksandravičius (dešinėje) perskaitė 2023 metų veiklos ataskaitą. Iš kairės: sėdi LŪS Kupiškio skyriaus pirmininko pavaduotoja Renata Vilimienė ir šio skyriaus tarybos narys Dalius Jankauskas.
Autorės nuotraukos
Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video