2024/04/27

 

PRIE VAIRO – GIRTUTĖLĖ VAIRUOTOJA

Asociatyvi Kupiškio RPK nuotrauka

Teisėsauga praneša apie Kupiškio rajone policijos pareigūnų sučiuptą girtutėlę vairuotoją.

Kovo 14 d. apie 16.11 val. Kupiškio r., Karaliūnų k., neblaivi (2,83 prom.) moteris, gim. 1978 m., vairavo automobilį „Peugeot 407“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Neblaivios vairuotojos laukia ne tik solidi bauda, bet ir baudžiamoji atsakomybė.

Parengta pagal Panevėžio AVPK inf.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Gaila. Juk mašina vairuoti yra Darbas. Alkoholis veikia klastingai, painiai, ką ir policija gali padaryti , juk elementarus patarimas ,važiuoti taksi, autobusų, . Juk atrodo pavažiuosi , o kokie dabar sunkus rūpesčiai, teisės, mašina ,popierizmas. Ką jau padarysi moterytei, dabar reikės dirbti, ir leisti pinigėlius vėjais! Cirkui už gėrimų pokštus. Jei kur vaišinates ar degtine, ar šampana tai niekur ir nevažiuokite, tegul ir apnakvindina žmogų, kur vaišino. Galima ir ilgiau pabūti, nes gėrimai žmogų išveda iš gyvenimo mąstysenos. Gaila moters mums paprastiems mirtingiesiems, kurie gyvename ir gyvenimo baliai sukuria mums sunkumus. Sėkmės.

  • O kas čia nuostabaus lygios teisės negi tik vyrai gali vairuot, o moterys juk norima ir Stambulo konvencijos lygių galimybių, lygių teisių tai ir gert reike po lygiai, o prisigėręs ir vairuot po lygiai tiek moterims, tiek vyrams

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video