2024/04/27

 

KONSULTACINĖJE POLIKLINIKOJE VĖL TEIKIAMOS KARDIOLOGO PASLAUGOS

Laukiančių konsultacijos pas kardiologą pacientų eilei nusidriekus iki šių metų pabaigos, registracija visai sustabdyta. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Nuo kovo Kupiškio ligoninės konsultacinėje poliklinikoje pradeda dirbti du nauji gydytojai. Pacientus konsultuos gydytojas kardiologas Vitalijus Kovaliovas ir ortopedas traumatologas Rokas Petrauskas.

Taip pat pradedama teikti išsami širdies ir kraujagyslių ligų prevencijos programa.

Jurga BANIONIENĖ

Ortopedas traumatologas Rokas Petrauskas.

Kardiologų poreikis – didelis

„Turime dar vieną ortopedą traumatologą. Prie daugiau nei metus dirbančio Raimondo Mikoliūno prisijungia R. Petrauskas, kuris pareiškė norą pas mus dirbti. Jaunas gydytojas, jis atvyks iš Panevėžio.

Galbūt vėliau atliks ir operacijas. Pagaliau turime ir gydytoją kardiologą.

Praeitais metais išėjo du gydytojai kardiologai Zinaida Odinienė į užtarnautą poilsį, taip pat gydytojas iš Rokiškio Vytenis Semaška, jam pasiūlytas atsakingesnis ir daugiau laiko sąnaudų reikalaujantis darbas Respublikinėje Panevėžio ligoninėje. Intensyviai ieškojome kardiologo ir radome.

Kol kas planuojama, kad V. Kovaliovas atvyks du kartus per mėnesį, vėliau konsultuos vieną ar dvi dienas per savaitę, nes kardiologija yra ta sritis, kur daug pacientų.

Skaičiavome, kad galėtume dviem visais etatais priimti kardiologus. Kol kas džiaugiamės tuo, ką radome“, – teigė Kupiškio ligoninės direktorius Julius Panka.  

Kardiologas V. Kovaliovas atlieka širdies ir kaklo kraujagyslių echoskopiją, diagnozuoja įvairias širdies ir kraujagyslių sistemos ligas, paskiria reikalingus tyrimus, parenka gydymą, atlieka išsamią širdies ir kraujagyslių ligų prevencinę programą.

Plačiau skaitykite kovo 8 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Kardiologas Vitalijus Kovaliovas.
Kupiškio ligoninės nuotrauka

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Sveikintina

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video