2024/04/27

 

HOROSKOPAS KOVO 6 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Diena bus dalykiška. Galimas susitikimas su darbdaviu, buvusiu partneriu, kolega, tiekėju ar pan. Tačiau pokalbių ir įvykių rimtumą aiškiau įvertinsite ne dabar.

JAUTIS. Šiandien uoliai darbuositės, ypač mokslo, žiniasklaidos srityse, politikos arenoje. Geras laikas ruošti ataskaitas, planus, projektus. Iš toli atvykęs ar grįžęs asmuo gali kažkuo suintriguoti. Galbūt prireiks teisinės konsultacijos.

DVYNIAI. Diena bus darbinga. Ne viskas seksis sklandžiai, bus šiokios tokios opozicijos, tarpusavio trinties, tačiau viską darysite nepriekaištingai. Galimas finansinis sandoris.

VĖŽYS. Beveik viskas seksis, jeigu tik įdėsite pakankamai pastangų ir diplomatiškai elgsitės. Palanku spręsti turtinius ir teisinius klausimus, bendrauti su tais, kurie patinka ar gali būti naudingi. 

LIŪTAS. Gerai seksis dalykinė ir politinė veikla, nenuvils dalykiniai bei visuomeniniai susitikimai. Turėtumėte pasidžiaugti savo pastangų rezultatais. Galbūt tikrinsitės sveikatą.

MERGELĖ. Įmanomi vienokie ar kitokie laimėjimai tiek verslo, tiek meilės fronte ir vaikų ugdymo, lavinimo srityse. Gali būti, kad jūsų kūrybiniams sumanymams ar kitoms viltims lemta išsipildyti.

SVARSTYKLĖS. Energijos nestokosite, tačiau noro plušėti bus nedaug. Labiau domins komfortas, žemiški malonumai, namų jaukumas ir komfortas, meilė. Regis, rasite galimybių palepinti savo kūną ir sielą.  

SKORPIONAS. Šiandien nesnauskite, nes diena turėtų būti produktyvi. Sudarykite sutartis, publikuokite, pirkite, parduokite, reklamuokite, mokykitės, kaupkite žinias ir t. t.

ŠAULYS. Diena bus palanki pertvarkymams buityje, nekilnojamojo turto reikalams. Tačiau viską darykite apdairiai. Venkite abejotinų tarpininkų, tikrinkite viską, po kuo pasirašote.

OŽIARAGIS. Regis, emocijos ir jausmai šiandien sklandžiai derės su protu ir veiklumu. Galite kalnus nuversti, jeigu užsibrėšite. Jūsų energija, pozityvumas bus įkvepiantis pavyzdys kitiems, pvz., vaikams.

VANDENIS. Šiandien norėsis plaukti pasroviui ir dėl nieko nesukti sau galvos. Tikriausiai jus domins tik mylimas žmogus ir asmeniniai reikalai. Kita vertus, iš konfidencialaus susitarimo ar meninės veiklos galite turėti apčiuopiamos naudos.

ŽUVYS. Neblogai seksis bendrauti, derinti nuomones, kalbėti, diskutuoti, pasisakyti, organizuoti. Džiugins draugystė, kolektyvinis solidarumas. Visgi reikalingas budrumas, nes kažkas gali mėginti jumis manipuliuoti, regzti intrigas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video