2024/04/27

 

„MAISTO BANKAS“ PLEČIA PARAMĄ IR ATIDARO MAISTO ATIDUOTUVES

Kupiškyje, Šimtmečio g. 1, parduotuvės „Aibė“ pastate, įsikūrė „Maisto banko“ atiduotuvė. Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

„Maisto banko“ Panevėžio regiono vadovė Justina Tubienė pasidžiaugė, kad socialinių kortelių dalijimas Kupiškio rajone vyksta sklandžiai. Kolegėms padeda būrys savanorių. Iki vasario 29 dienos išduotos 1135 socialinės kortelės. Dar reikia jų išdalyti apie 500.

Kupiškyje tuoj duris atvers ir maisto atiduotuvė.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Kur vyks dalybos

J. Tubienė sakė, kad atsiimdami socialines korteles, žmonės pildo prašymą gauti papildomai besibaigiančio galiojimo ar tos pačios dienos galiojimo maisto produktų, ne mažiau kaip 5 kg, iš maisto atiduotuvių.

Kupiškio rajone su socialinėmis kortelėmis prekių gyventojai galės įsigyti „Maximos“ prekybos centre.

„Kupiškyje turime ir maisto atiduotuvę Šimtmečio g. 1, „Aibės“ parduotuvės patalpose. Įėjimas iš kitos pusės. Tikimės, kad ši maisto atiduotuvė pradės veikti nuo šios savaitės. Turime ir nuolatinių savanorių, kurie dalys žmonėms tuos produktus.

Stokojantys žmonės čia galės įsigyti tos dienos maisto krepšelį. Manome, kad žmonės pripras prie naujos maisto produktų atsiėmimo vietos ir čia jiems bus patogiau. Tokia pagalba bus didelė paspirtis“, – teigė pašnekovė, kalbinta praėjusią savaitę.

Plačiau skaitykite kovo 5 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Maciau,kaip prie maisto banko atejo tokia „pavalgiusi“ prasytoja maisto.Eitu dirbti „ponia“ ne ismaldos prasytu.GEDA. Suprasciau,kai ateitu senas ,ligotas pensininkas ar neigalus zmogus,bet kai jauna,sustambejusi moteris ir dar agresyviai nusiteikusi ateina prasyti maisto,nors ir sako vaikams. Eik dirbti ,kad islaikytum savo vaikus.Jei nesugebi islaikyti savo vaiku —–negimdyk. Gal ir nepatiks kam ka parasiau—–tai mano nuomone ir ne tik mano.

  • Svarbų socjelinių neprileistų. Viską išvogs. Dabar taip daro, prisikrovę bagažines važiuoja. Iš ubago ir lazda pasijema.

  • Tubienė pasidžiaugė , kad išdalyta daug kortelių . Čia nedžiaugtis , o verkt reikia .

    • Cia turetu but geda musu verslininkam kad jie nesugeba moket normaliu atlygimu kad galetum normaliai gyvent.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video