2024/04/27

 

HOROSKOPAS KOVO 4 D.

Agnės Penkauskaitės nuotrauka

Kovo 4-oji – Lietuvos globėjo šv. Kazimiero diena, Kovarnių diena; Tarptautinė akiniuočių diena; Tarptautinė ŽPV žinomumo diena.

AVINAS. Šiandien galite turėti reikalų su autoritetingais žmonėmis. Pasistenkite sublizgėti žiniomis, elgesio kultūra.Labai svarbu būti tolerantiškiems ir nemanyti, jog kiti turi sakyti tik tai, ką jūs norite girdėti. Venkite svaigalų, saugokitės infekcijų.

JAUTIS. Palanku apsvarstyti, ką ir kaip ketinate daryti dalykinėje, finansinėje srityse. Turite pagalvoti, kaip išvengti finansinių nuostolių ir būti taupesniems. Pravartu apsidrausti.

DVYNIAI. Bendraujant gali kilti šiokių tokių nesusipratimų dėl skirtingo požiūrio. Jeigu pasitikėsite savimi ir būsite korektiški, pasieksite naudingų susitarimų, pagerinsite santykius su gyvenimo ar veiklos partneriu.

VĖŽYS. Šiandien galite tikėtis didesnio kolegų palankumo. Tiktų imtis iniciatyvos, jei norite kažką pataisyti, patobulinti. Prieš tai turite įvertinti, ar užteks jėgų ir galimybių pradėtam projektui tęsti.

LIŪTAS. Diena turėtų būti darbinga. Nuo pat ryto nestokosite azarto ir kūrybingumo. Jei popiet nepabloginsite savijautos nekokybišku maistu, tuomet dienos pozityvo turbūt nesugadinsite. Rinkitės aktyvesnį gyvenimo būdą, labiau rūpinkitės savimi.

MERGELĖ. Regis, jūsų asmeninis gyvenimas gali labiau parūpti aplinkiniams. Bus geriau, jeigu sugebėsite neįsižeisti dėl komentarų, išgirstų pastabų ar keistų patarimų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite imlūs informacijai, nesunkiai dorositės su apskaita, finansais ir pan. Labiau rūpinkitės sveikata, saugokitės apsinuodijimo. Atkreipkite dėmesį ir į savo augintinių fizinę bei emocinė būklę.

SKORPIONAS. Regis, labai rūpės turtiniai, piniginiai klausimai. Galite tikėtis tam tikro palaikymo, dosnumo, net jei atlikote ne viską, ką žadėjote. Bus aktualu derėtis, nagrinėti, kas ir kaip naudingiau, pigiau. Galbūt susitarsite dėl kredito ar pan.

ŠAULYS. Šiandien su kai kuriais iššūkiais tvarkysitės rezultatyviai. Turėtų sektis buhalterinė, komercinė veikla. Galbūt esate numatę šį tą įsigyti ar parduoti. Deja, rūpesčių gali sukelti sveikatos ar priklausomybių turintis artimas žmogus.

OŽIARAGIS. Keista diena, nes kai kas gali pasisukti kitaip, nei tikimasi ir planuojama. Regis, apkalbos, intrigos ar netiksli informacija įneš tam tikros sumaišties. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimo.

VANDENIS. Šiandien svarbu bus pabendrauti su senais pažįstamais. Viskas klostysis neblogai, realių rezultatų galite tikėtis iš bet kokios veiklos. Galbūt įsitrauksite į visuomeninį judėjimą, kokią nors grupę.

ŽUVYS. Nors turite nemažų planų, kol kas nederėtų nertis iš kailio, forsuoti įvykių. Kaupkite informaciją, konsultuokitės. Jei vartojate svaigalus, stiprius vaistus arba kažkas ilgai yra neišsakoma, kaupiama savyje, tai gali pradėti nekaip veikti jūsų savijautą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video