2024/04/27

 

HOROSKOPAS KOVO 3 D.

Unsplash nuotrauka

Kovo 3-ioji – Tarptautinė rašytojų diena; Lėlių šventė (Hina-Matsuri); Pasaulinė laukinės gamtos diena; Pasaulinė klausos diena.

AVINAS. Tikėtinos aktualios naujienos iš toli. Galvosite apie ateities planus ir jausite keistą polėkį. Pernelyg gera nuomonė apie save arba siekimas naudos kitų sąskaita gali trukdyti darniai bendrauti. 

JAUTIS. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas arba pasiskolinti. Galbūt nuspręsite kažkur investuoti ar padėti artimam žmogui. Jei iš to tikitės naudos, galite nusivilti. O jei jaučiatės supančioti nemaloniais meilės pančiais, gali kilti noras juos sutraukyti.

DVYNIAI. Situacija klostysis nevienareikšmiškai. Regis, partnerystės reikalai bus prieštaringi, o jums rūpintys žmonės – nevaldomi. Baiminsitės, kad iliuzijos nevirstų nusivylimu.

VĖŽYS. Šiandien nuotaiką gali sugadinti nevykęs pirkinys, nekoks internetinės prekės pasirinkimas arba nedraugiškas pažįstamo asmens poelgis. Tausokite savo ir kitų sveikatą, laikykitės tinkamos mitybos.

LIŪTAS. Tai gali būti įdomi diena. Išgirstos naujienos jus jaudins, neliksite abejingi. Kalbos suksis apie gerbėjus, vaikus, politiką ir pan. Būsite nusiteikę aktyviai siekti dominančio asmens palankumo. Būkite subtilesni, nepersistenkite.

MERGELĖ. Šiandien nestigs įtampos namuose. Nieko gero, jei darysite didelį spaudimą šeimos nariams ir versite juos atlikti tai, kam jie priešinasi. Kartūs nesantaikos dūmai gali apniaukti jūsų vidinę erdvę.           

SVARSTYKLĖS. Būsite nusiteikę bendrauti, replikuoti, komentuoti. Kai kurie kontaktai gali privesti prie nuostolingų pasirinkimų. Regis, vaikų poreikiai atrodys kiek neadekvatūs.

SKORPIONAS. Pagrindinė dienos aktualija gali būti turto ir pajamų deklaravimas internetu, kreditų, įmokų ar išmokų klausimai ir pan. Galima ir romantiška užgaida – patirti meilės nuotykį, ką nors suvilioti, sužadinti pavydą ar pan.

ŠAULYS. Jūsų nuotaikų kaita gali nekaip veikti aplinkinius. Tausokite šeimos narių nervus, net jei jie netausoja jūsiškių. Gero mikroklimato kūrimą namuose pradėkite nuo savikontrolės.

OŽIARAGIS. Ši diena jums gali atrodyti nelinksma jau vien dėl to, kad stokosite ūpo ir energijos vykdyti to, ko buvote prisiplanavę iš anksto. Galbūt stabdančiu veiksniu taps įžeidi frazė, nepatikęs pirkinys ar patiekalas.

VANDENIS. Gali susitrukdyti numatytas susitikimas. Gali būti, kad šeimos nariai prieštaraus jūsų planams kažkur vykti ar šį tą pakeisti nusistovėjusioje šeimos rutinoje.

ŽUVYS. Jums teks pasitelkti kantrybę bendraujant su vyresnės kartos asmenimis, ištverti priekaištus. Patylėti būtų naudingiau nei kalbėti, jei akivaizdu, kad svetimo požiūrio tikrai nepaveiksite ir nepakeisite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video