2024/04/27

 

HOROSKOPAS KOVO 2 D.

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

AVINAS. Neiššvaistykite per daug pinigų norėdami padaryti įspūdį. Avantiūros, rizika, lošimai, abejotinos pažintys turbūt atneš daugiau žalos nei naudos, nors iš pradžių gali pasirodyti, kad sekasi.

JAUTIS. Nors būsite seksualūs, energingi, nelengvai pasieksite savo tikslą meilėje. Išbandymą gali patirti asmeniniai santykiai. Regis, išsigalvosite nebūtų dalykų. Nieko keisto, kad tokiu atveju sulauksite atitinkamo atsako.

DVYNIAI. Daug dėmesio skirsite asmeniniam gyvenimui, gerovei, komfortui, augintiniams. Kontroliuokite emocijas, neskubėkite išsakyti jausmų žmogui, apie kurį galvojate.

VĖŽYS. Diena bus aktyvi ir atrodys, kad nieko netrūksta. Dalį energijos pravartu skirti namams tvarkyti, ūkio darbams arba sportui, laisvalaikiui su vaikais.Daug galite laimėti savo artistiniais sugebėjimais.

LIŪTAS. Regis, kils idėjų susijusių su verslu, statybomis, žemės ūkiu arba nekilnojamojo turto nuoma, pirkimu ar pardavimu. Visgi kai kurie planai iš karto pasirodys nerealūs, kai juos sukritikuos šeimos narys.

MERGELĖ. Rytas skatins bendrauti, domėtis įvairia informacija, reaguoti į giminaičių, kaimynų prašymus. Popiet teks užsiimti buitimi, šeima. Galbūt iš toli sugrįš artimas žmogus.

SVARSTYKLĖS. Regis, jums nepavyks neišlaidauti. Kai kuriuos poreikius bus labai smagu tenkinti, tačiau galite sulaukti keistų norų ir kaprizų iš vaikų, mylimo žmogaus.

SKORPIONAS. Diena turėtų būti produktyvi, soti. Tačiau tikėtina jausmų sumaištis, meilės dvejonės ir abejonės. Galbūt mėginsite kelti naujas sąlygas ir siekti permainų. Tai gali būti kiek neapgalvota ar netikslinga.

ŠAULYS. Būtų gerai, kad iki pietų jums niekur nereikėtų skubėti, nes kūnas ir siela trokš ramaus atsipalaidavimo, išsimiegojimo. Popiet tapsite aktyvesni ir sėkmingiau bendrausite.

OŽIARAGIS. Emocijų kels netyčia sužinotos paslaptys, išgirstos paskalos. Galbūt teks aiškintis dėl nuslėptų dalykų su artimu žmogumi. Kuo mažiau plepėsite, tuo daugiau laimėsite.

VANDENIS. Šiandieną derėtų mažiau politikuoti, ypač jei tai erzina šeimos narius, draugus. Vakaras žada susitikimą su bendraminčiais, varžybas ar kitokį renginį.

ŽUVYS. Norėsis ištrūkti iš namų, labiau pajusti gyvenimo pulsą ir įvairovę. Galbūt išsiruošite į kelionę, ekskursiją, pramoginį renginį arba susitiksite su patinkančiu asmeniu. Būsite linkę kiek rizikingai elgtis. Prie vairo, kelyje būkite kuo atsargesni.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video