2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 29 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Jums rūpės ir sava, ir partnerio ar bendra įmonės finansinė situacija. Su ja siesite kai kurias savo viltis. Regis, sugebėsite praktiškai išnaudoti gautą konfidencialią informaciją.

JAUTIS. Tikėtinas intelektinis įkvėpimas, sieksite žinių, autoriteto, megsite reikalingus kontaktus. Regis, jums norėsis aprėpti daugiau nei leidžia situacija bei galimybės.

DVYNIAI. Regis, taip uoliai darbuositės, kad net dulkės rūks. Daug dėmesio skirsite įvaizdžiui, higienai, dietai, sveikatai. Į tai nukreiptos pastangos, išleisti pinigai veikiausiai pasiteisins.

VĖŽYS. Puikiai seksis kūrybinė veikla, reikalai su publika. Rūpės vaikų interesai, domėsitės jų poreikiais. Mėginsite rasti laiko ir pramogoms, romantikai. Galimos neracionalios išlaidos, jums ar kitiems suteiksiančios malonumo.

LIŪTAS. Šiandien neblogai seksis buitinė bei finansinė veikla. Pasireikš vidinės bei išorinės ramybės poreikis, įnoringumas dietos atžvilgiu. Gebėkite nusileisti, prisitaikyti bei įvertinti kitokius nei jūsų argumentus.

MERGELĖ. Pasižymėsite smalsumu, imlumu informacijai. Galite gauti intriguojamą laišką ar pranešimą. Galite sėkmingai užsiimti reklama, komercija, mokytis ir mokyti.

SVARSTYKLĖS. Regis, kils ūpas lankytis prekybos centruose, domėtis įvairiais pirkiniais. Pasistenkite gerai sutarti su artimaisiais, ypač jei norite išvengti nesusipratimų meilės srityje.

SKORPIONAS. Regis, neblogai seksis ne tik buitinė, ūkinė, bet ir protinė bei techninė veikla. Tačiau pasireikš nuotaikų kaita, jautrumas aplinkai. Spėliosite, ar nepraradote dominančio asmens palankumo bei susidomėjimo.

ŠAULYS. Emocijų lygmeniu jausitės jaukiai ir saugiai, jeigu jums niekas nekvaršins galvos. Gali būti, kad apims neveiklumas, svajingas atsipalaidavimas. Visgi galimas ir nerimas dėl sveikatos, grožio.

OŽIARAGIS. Šiandien aplinkiniams demonstruosite savo intelektą, humoro jausmą, organizacinius gebėjimus. Bus smagu leisti laisvalaikį su draugais, bendraminčiais, megzti pažintis.

VANDENIS. Jums labiausiai rūpės darbo reikalai, politinės aktualijos. Galbūt imsitės įgyvendinti ambicingą planą. Svarbu išlikti kantriems, disciplinuotiems. Padedant kitiems galite išspręsti opią problemą.

ŽUVYS. Padidės jūsų objektyvumas, realistinis mąstymas. Pravartu nusibrėžti tolesnes veiklos gaires, ieškoti bendražygių. Galimas kontaktas su įdomiu nepažįstamuoju arba užsieniečiu. Neskubėkite juo pernelyg pasitikėti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video