2024/07/27

 

PIRMOJI PONIA LANKĖSI SUBAČIAUS GIMNAZIJOJE IR KUPIŠKIO MENO MOKYKLOJE

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos nuotraukos

Pirmoji ponia Diana Nausėdienė trečiadienį lankėsi Kupiškio rajono Subačiaus gimnazijoje ir Kupiškio meno mokykloje.

Subačiaus gimnazijoje pirmoji ponia bendravo su mokiniais ir pedagogais, domėjosi įtraukiojo ugdymo aktualijomis, produktyviu mokymo įstaigos bendradarbiavimu su vietos verslu, „žaliųjų“ idėjų puoselėjimu ir įgyvendinimu.

„Labai džiaugiuosi, kad puoselėjate itin stiprų ryšį su savo gimtuoju kraštu, istorinėmis tradicijomis, kultūra, siejate praeitį su ateitimi. Būtent tai mus daro unikalius ir autentiškus. Dėkoju už bendruomeniškumą ir darbą komandoje, visapusišką laisvų, pokyčiams ir paieškoms atvirų asmenybių lavinimą“, – pedagogams sakė D. Nausėdienė.

Mokiniams pirmoji ponia linkėjo „sugerti“ viską, ką geriausio duoda mokytojai, taip pat kiekvienam rasti asmeninį kelią, kuris teiktų džiaugsmą, būtų įdomus ir prasmingas.

Vizito metu Kupiškio meno mokyklos Dailės skyriuje pirmoji ponia taip pat bendravo su mokiniais ir mokytojais, apžiūrėjo geriausius respublikinio dailės konkurso „Senovinės kupiškėnų vestuvės“ darbus, klausėsi koncertinės programos.

D. Nausėdienė dėkojo mokyklos bendruomenei už profesionalumą ir dėmesį visavertiškam meniniam vaikų ugdymui, regioninės kultūrinės tapatybės stiprinimą, ilgaamžių vietos etninių ir daugiakultūrių tradicijų puoselėjimą, meilės savajam kraštui ir Lietuvai skiepijimą, inovatyvumą bei kūrybiškumą.

Prezidento komunikacijos grupė

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Rinkimai prisiminė ponai gana yra gana

  • Galėjo ir aukštasis užsukti į Subačiaus mokyklą,gal būtų išmokęs kaip rašyti žodį ,,VIEŠAJAI<<>>>VIEŠĄJAI>>>>>> Kaip visada be kliauzių jam neišeina.Kalti padėjėjai

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video