2024/04/27

 

VIKTORINOS DALYVĖMS – PASKATINAMIEJI PRIZAI

Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centre viešėjo Panevėžio TLK vyriausiasis patarėjas Jonas Narbutas, įteikęs padėkos raštus ir prizus gydytojoms. Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro nuotraukos

Panevėžio ir Utenos apskričių gydymo įstaigų darbuotojai iš 7 savivaldybių dalyvavo Panevėžio teritorinės ligonių kasos (TLK) organizuotoje viktorinoje „Svarbu žinoti“. Sulaukta beveik pusšimčio dalyvių iš 23 gydymo įstaigų, panorusių pasitikrinti žinias.

Jurga BANIONIENĖ

Aktyviausiai viktorinoje dalyvavo Respublikinės Panevėžio ligoninės atstovai – 14 dalyvių.

Atsakinėdami į klausimus apie sutarčių sudarymo, paslaugų gyventojams teikimo, atsiskaitymo su ligonių kasomis, vaistų ir medicinos pagalbos priemonių išrašymo, pacientų informavimo galimybes, tarpusavyje varžėsi 13 slaugytojų, 17 gydytojų ir vadovaujančio personalo, 5 administracijų specialistai, 8 kitos srities darbuotojai – akušerės, kineziterapeutė, socialiniai darbuotojai, slaugytojų padėjėjai.

Paskelbta 10 viktorinos nugalėtojų ir 20 paskatinamųjų prizų laimėtojų.

Čia jėgas išbandė ir Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro šeimos gydytoja Ieva Zailskaitė, Kupiškio ligoninės vidaus ligų gydytoja Zita Neniškienė.

Plačiau skaitykite vasario 27 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Didžiausia pagarba ir padeka gyd. Zitai Neniškienei, kuo geriausios sveikatos jusų sunkiame darbe.

  • Sveikinu Ievą , labai šauni gydytoja ! Sėkmės !

  • Labai nuoširdi,nuostabi jaunoji gydytoja.Sėkmės jai .Tai didžiulis turtas mums

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video