2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 23 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien pasižymėsite kūrybingumu, apsukrumu. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais. Pasistenkite atsispirti netikėtoms pagundoms, aistroms, kontroliuokite savo atžalas.

JAUTIS. Rytas bus nervingas. Jums derėtų tramdyti savo impulsyvumą, nepakantumą. Iš artimųjų, mylimo žmogaus nereikalaukite per daug. Jeigu įmanoma, ilgiau pamiegokite. Pasirūpinkite, kad tvarkinga būtų elektros įranga.

DVYNIAI. Šiandien nelabai sėkmingas bus tiesmukas atvirumas. Neverta tikėtis, kad ginčais ką nors pasieksite. Veiksmingiau būtų pateikti savo poreikius kaip diskusijų objektą ir surasti bendraminčių.

VĖŽYS. Regis, bet kokiais būdais sieksite naudingo tikslo ir jums nelabai rūpės, kad tai kažkam nepatinka. Be didelių skrupulų imsitės papildomų darbelių, jei tik jums bus pasiūlytas neblogas uždarbis ar kitokia nauda.

LIŪTAS. Šiandien iš jūsų gali būti pareikalauta atviresnės pozicijos ar ryškesnių kokios nors veiklos rezultatų. Nerimą kels konkurentų laimėjimai. Geriau pasirodyti padės racionalus požiūris ir rimti argumentai pokyčių naudai.

MERGELĖ. Tikriausiai rūpinsitės likimo nuskriaustų žmonių reikalais, turėsite reikalų su labdara, socialinėmis, sveikatos apsaugos įstaigomis. Galbūt ką nors lankysite ligoninėje ar kitoje izoliacijos vietoje. Saugokitės elektros iškrovos, avarijų.

SVARSTYKLĖS. Bet kokioje veikloje, kurios šiandien imsitės, tikriausiai rodysite iniciatyvą, kūrybingumą. Regis, bus sunku atsispirti abejotinoms pagundoms ir jos gali atnešti pikantiškų įspūdžių.

SKOPRIONAS. Šiandien verčiau nepuoselėkite didelių planų. Į tikslą eikite mažais žingsneliais. Pasidžiaukite bendravimu, žmonėmis, kurie jus supa. Nekritikuokite, nepykite. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Gana nerami diena. Galite sulaukti įdomių naujienų iš užsienio. Netikėtas pasiūlymas gali priversti jus pakeisti planus. Nepažeidinėkite įstatymų, nepaminkite kitų žmonių teisių.

OŽIARAGIS. Iš ryto stokosite kantrybės su vaikais, o pastarieji lyg tyčia rodys kaprizus, netinkamai elgsis. Diena taip pat nežada ramybės. Gali tekti sukti galvą dėl lėšų, kurių reikia norint atlikti prisiimtą darbą ar gauti naudingą projektą.

VANDENIS. Šiandien patirsite daug emocijų. Regis, iš pusiausvyros ves santykiai su kitais žmonėmis, ypač su partneriais ir konkurentais. Galimi netikėti akibrokštai. Sakykite ir darykite tik tai, dėl ko neabejojate, bei vykdykite duotus pažadus.

ŽUVYS. Teks negailėti pastangų, norint laiku atlikti suplanuotus darbus. Pasitelkite į pagalbą kolegas. Veikiausiai paaiškės, kiek realiai yra to kolegiško solidarumo, kurio tikitės. Atsargiai kelyje, ypač ankstų rytą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video