2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 20 D.

Unsplash nuotrauka

Vasario 20-oji – Pasaulinė socialinio teisingumo diena.

AVINAS. Ir šeima, ir draugai reikalaus dėmesio. Pravartu kuo geriau aptvarkyti namus, buitį ir tik tuomet galvoti apie pramogas su draugais, pasimatymus. Įmanoma viskam rasti laiko.

JAUTIS. Gebėjimas gražbyliauti padės išlaviruoti bet kokioje situacijoje ir ją pakreipti savo naudai. Bendravimo procese ir kitiems leiskite būti savimi, neribokite jų minčių, iniciatyvos, tuomet išties bus įdomu.

DVYNIAI. Tikriausiai savo pastangas nukreipsite į materialinio pagrindo kūrimą. Tiktų ieškoti naujų uždarbio galimybių, tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus.

VĖŽYS. Aktyvi, energetiška diena. Galimas kūrybinės energijos arba kitokio vidinio užsidegimo pliūpsnis. Polinkis išlaidauti gali tapti taip pat sunkiai suvaldomas.

LIŪTAS. Šiandien užsiimkite menine kūryba, mąstykite, svajokite, nes praktiniai reikalai spręsis vangiai. Galbūt sužinosite apie užkulisines konkurentų intrigas. Reikia itin saugotis lėtinių ligų paūmėjimo, infekcijų.

MERGELĖ. Domins įvairūs susiėjimai, kolektyviniai renginiai, projektai. Didelę įtaką jums darys draugai ir virtualūs pažįstami. Tik su jais atrodys smagu ir įdomu. Tai gali skaudinti jūsų artimuosius.

SVARSTYKLĖS. Šiandien teks rimčiau paplušėti. Nenusiminkite, nes tai išeis į naudą – įgysite daugiau įgūdžių, patirties ir pripažinimo. Galite padaryti ar įsigyti kažką, kas pagyvins jūsų įvaizdį, sužadins dominančio asmens dėmesį.

SKORPIONAS. Kelionėje patirtas nuotykis įsimins ilgam. Arba šiandien turėsite su kuo prisiminti ypatingas akimirkas: tam tikrus pasiekimus, išvykas, įvertinimus ar pan. Ankstesnius įgūdžius galite lengvai panaudoti ateities projektams.

ŠAULYS. Tikriausiai pajusite, kad derėtų atsisakyti kai kurių sumanymų, keisti planus. Būkite apdairesni tvarkydami finansų ir meilės reikalus – ne viskas bus vertinga, kas žibės ir masins.

OŽIARAGIS. Trokšite darnos, tarpusavio supratimo, tačiau ne visi tai teisingai supras. Kai kuriems aplinkiniams atrodys, kad bandote primesti savo nuomonę bei principus.

VANDENIS. Išgirsta naujiena arba pasiruošimas renginiui, kelionei, pasirodymui sukels neįprasto jaudulio. Nedvejodami paskirkite pasimatymą patinkančiam asmeniui. Regis, ims pildytis romantiškos viltys.

ŽUVYS. Šiandien būsite žvalūs, energingi. Akivaizdu, kad neatsisakysite pasilinksminti, jeigu atsiras smagi draugija. Raskite laiko ir vaikams, gilinkitės į jų vaikiškas ir nevaikiškas problemas. Jūsų įžvalga, empatija, atjauta gali labai padėti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video