2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 17 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

AVINAS. Nestokosite energijos ir užmojų. Būsite labai nepatenkinti, jeigu kas nors trukdys imtis to, ką suplanavote. Nemaloniai gali nuteikti ir patirtas nuostolis, netgi mažytė žala.

JAUTIS. Susirūpinimą kels didelės išlaidos, nepavykusi avantiūra ar nuvylę pirkiniai. Augs politinės arba kūrybinės ambicijos, taip pat – nerimas, abejonės. Nepraleiskite progos pasikalbėti apie svarbius jums reikalus su įtakingu pažįstamu.

DVYNIAI. Šiandien jums labai norėsis dėmesio, meilės, įvertinimo. Kai kas gali pasiūlyti kelionę, pramogą, nuotykį. Gana neatsakingai galite prikrėsti neapgalvotų dalykų.

VĖŽYS. Šiandien bus labai sunku jums įtikti. Beveik kiekvienas pašnekovas erzins, todėl geriausia būtų rinktis vienatvę ir nelieti blogų emocijų kitiems žmonėms. Atpalaiduojamai veiks meditacijos, joga. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, vaistais.

LIŪTAS. Iš kitų šiandien reikalausite daugiau dėmesio arba jūs būsite kažkam labai reikalingi. Galite pasireikšti draugų kompanijoje ar prieš publiką. Deja, nekokia bus nuotaika, jeigu tvyro įtampa namuose.

MERGELĖ. Aktyvi diena, ypač mėgstantiems diskutuoti, politikuoti. Galite atsidurti viešo dėmesio centre, tačiau nebūtinai dėl kokių nors nuopelnų ar populiarumo. Priežastis gali būti ir neigiamo pobūdžio.

SVARSTYKLĖS. Beveik visas jūsų dėmesys bus sutelktas į nuo rutinos nutolusius dalykus. Nauja pažintis gali tapti gyvenimiškai reikšminga, net jei ji kol kas yra tik virtuali. Pasisaugokite finansinių sukčių.

SKORPIONAS. Šiandien negailėsite savęs ir sukauptų santaupų, jeigu norite įgyvendinti užsibrėžtą tikslą, planą. Ar tai būtų sportas, ar ūkiniai darbai, vis tiek būsite linkę pervargti. Labiau saugokite sveikatą.

ŠAULYS. Regis, šiandien jūsų nenudžiugins senyvų artimųjų ar sutuoktinio nusiskundimai, priekaištai. Dėl jų ar savo pašlijusios savijautos jums bus sunku įgyvendinti susiplanuotą dienotvarkę.

OŽIARAGIS. Daug laiko skirsite ūkiniams darbams, pageidaujamų daiktų paieškai. Neraminti gali sveikata. Nebūkite pernelyg kritiški artimo žmogaus, vaikų atžvilgiu.

VANDENIS. Kai kurie šiandieniniai kontaktai jus turėtų džiuginti. Pajusite, kad esate vertinami, laukiami. Galite tikėtis naudos per meną, parodas, pramogas. Nesistenkite perauklėti šeimos narių. Ypač dėmesingi ir subtilūs būkite su vaikais.

ŽUVYS. Ši diena turėtų būti rami, jeigu neketinate ieškoti šurmulio, nuotykių ar pan. Vidinei jūsų būsenai labai tiks įprasta aplinka, buitiški užsiėmimai, jaukus poilsis su knyga, mezginiu ir pan. 

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video