2024/04/27

 

SIEKIS DALYVAUTI MINI RALIO SEZONE TAPO REALYBE

„Aš – ralistas“ finalinio etapo Suomijoje nugalėtojas kupiškėnas Ovidijus Vaštakas. VytautoPilkausko nuotrauka

Neseniai rašėme apie automobilių sporto aistruolį, kupiškėną Ovidijų Vaštaką, projekto „Aš – ralistas“ dalyvį. Kartu su dar keliais talentingais vairuotojais, įveikusiais atrankas, jis vasario 9–10 dienomis vyko į Suomiją, kur dalyvavo finaliniame projekto etape.

Puikai pasirodęs kupiškėnas tapo jo laimėtoju ir dalyvaus 2024 m. Lietuvos mini ralio čempionate.

Jurga BANIONIENĖ

Dar negali patikėti

„Kosminis, svajonių tapimo realybe savaitgalis projekto „Aš – ralistas“ finaliniame etape Suomijoje, po kurio galva dar pilna minčių nuo permąstymų, kaip viskas vyko, kaip pasirodžiau ir kur galėjau geriau, iki to, kaip tęsti darbus ir pasirengimą mini ralio sezonui.

Nepaprasta galimybė vien nuvykti į Suomiją ir nuvažiuoti žieminį greičio ruožą, būti su ralio pasaulio žmonėmis, savo srities profesionalais ir semtis iš jų neįkainojamą patirtį. Laimėjęs „Aš – ralistas“ projektą, dalyvausiu 2024 m. Lietuvos mini ralio čempionate. Ekipaže šturmano kėdę užims profesionaliai šį darbą išmanantis ir atliekantis Lietuvos ralio čempionas Ervinas Snitkas! Svajonės pildosi, iki pirmo mini ralio etapo preliminariai lieka 87 dienos ir nemažai darbo, mokymosi, pasirengimo“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė O. Vaštakas.

Pakalbintas jis teigė, kad iki šiol negali patikėti tuo, kas įvyko. Laimėjimas buvo didelė staigmena.

Plačiau skaitykite vasario 15 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video