2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 14 D.

Unsplash nuotrauka

Vasario 14-oji – Šv. Valentinas, Įsimylėjėlių diena; Tarptautinė Darvino diena; Tarptautinė knygų dovanojimo diena; Pelenų diena.

AVINAS. Gera diena savianalizei ir savikritikai, tačiau ne kitų kritikavimui ar menkinimui. Neapsiribokite ilgu stypsojimu prieš veidrodį, pažvelkite į save giliau. Galbūt suvoksite, kad kažką aplink save griaunate jūs patys.

JAUTIS. Įdėmiai stebėsite, kas vyksta aplink jus, tačiau iniciatyvos beveik nerodysite. Regis, tai geriau, negu ją rodytumėte dirbtinai ar kalbėtumėte apie tai, ko neišmanote. Venkite abejotinų sandėrių.

DVYNIAI. Šios dienos susitikimai, pažintys nebus atsitiktiniai. Neleiskite emocijoms užgožti sveiko proto. Jeigu susikaupsite ir susiplanuosite, daug nuveiksite. Vakaras gali priminti apie nemalonius dalykus. Labiau gerbkite save ir kitus. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Šiandieną teks labiau susirūpinti dalykinėmis ir finansinėmis problemomis. Pravartu iš savęs reikalauti ne mažiau nei iš kitų. Reikia itin saugotis nuostolio, agresijos, ugnies.

LIŪTAS. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais, įtakingais veikėjais bei aršiais konkurentais, varžovais. Nebūkite kategoriški, mokėkite klausytis kitų ir koreguoti savo planus. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Galite derėtis dėl svarbių turtinių ar verslo reikalų, arba iškils tokia būtinybė, nes šių aktualijų atidėliojimas gali tapti nuostolingas. Išlaidų gali pareikalauti ir šeimos nario problemos. Saugokitės traumų. Jų tikimybė gana didelė.

SVARSTYKLĖS. Ši šv. Valentino diena nelabai pateisins jūsų lūkesčius. Pasisaugokite nuostolio, prievartos. Nepalikite be priežiūros vaikų. Nederėtų kelti ultimatumų žmogui, su kuriuo nenorite nutraukti santykių.

SKORPIONAS. Gana nesaugi, įtempta diena. Stokosite kantrybės arba kaip tik viską tyliai ištversite, tačiau vėliau namuose grubiai pratrūksite. Saugokite savo bei kitų sveikatą, nervus, nuosavybę.

ŠAULYS. Rūpesčių gali kelti vaikai, partneriai. Galimos su jais susijusios rizikingos situacijos, išlaidos. Įmanomos ir seksualinės arba psichologinės problemos. Suplanuotos šv. Valentino atrakcijos gali nepavykti.

OŽIARAGIS. Pravartu tvarkyti buitinius bei nuosavybės reikalus. Neišsisukinėkite motyvuodami tuo, kad jums rūpi globalesni dalykai. Dabar daug kas priklauso nuo jūsų reakcijos tvarkant draudimo, turto, verslo reikalus.

VANDENIS. Regis, bus daug kontaktų, telefoninių pokalbių. Galbūt nusivilsite įvykusiu susitarimu, susitikimu ar pažadu. Rizikinga technika, logistika gali atnešti nuostolių. Saugokitės ir galimų traumų.

ŽUVYS. Šiandien nelaukite didelio dosnumo iš kitų ir nekaupkite apmaudo, jei gausite mažiau, nei tikitės. Pravartu būti taupiems, tačiau ne sveikatos ar higienos sąskaita. Mažiau skirkite pinigų alkoholiui, rūkalams, saldumynams. Saugokitės traumų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video