2024/04/27

 

KRANTINĖS GATVĖS DAUGIABUČIAME NAME – DUJŲ KVAPAS

Antradienio rytą į Krantinės g. 4 namo kiemą sulėkė specialiosios tarnybos.

Praėjus vos kelioms dienoms po galingo dujų sprogimo Jaunimo gatvėje, antradienį, vasario 13 dieną, apie 10 valandą ryto, specialiosios tarnybos skubėjo į daugiabutį namą Krantinės g. 4. Gautas pranešimas dėl laiptinėje ir lauke juntamo dujų kvapo.

Jurga BANIONIENĖ

Atvažiavus Kupiškio priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai, greitosios medicinos pagalbos ekipažui, policijai, netrukus atvyko ir dujininkai. Ugniagesiai gelbėtojai kartu su dujų įmonės darbuotojais atliko žvalgybą. Laiptinė išvėdinta. Dujų nuotėkio tikrinant specialiais prietaisais nenustatyta.

Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Vytautas Kazlauskas sakė, kad dujų koncentracijos nebuvo rasta.

„Dujininkai patikrino su matuokliu, bet dujų nuotėkio nerasta. Galbūt tai galėjo būti nuotekų kvapas iš rūsio. Dujininkai žadėjo vėl nuvykti po valandos pasižiūrėti“, – sakė V. Kazlauskas

Anot dujininkų, po sprogimo Jaunimo gatvėje pranešimų dėl juntamo dujų kvapo gautas ne vienas. Vykstama, tikrinama. Žmonės tapo budresni.

Beje, į šio Krantinės gatvės namo tą pačią laiptinę specialiosios tarnybos vyko ir 2022 metų gegužės 20 d. Viename penkto aukšto bute tada buvo dujų nuotėkis.

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Ką čia kalba,dujų kvapas jautėsi net visame kieme,Baisus dujininku aplaidumas, Nelaimės neišvengiamos,

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video