2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 12 D.

Unsplash nuotrauka

Vasario 12-oji – Europos epilepsijos diena.

AVINAS. Šiandien nederėtų niekur skubėti, rizikuoti, persidirbti. Labai lengvai galima susikompromituoti, ypač apsvaigus nuo alkoholio ar paskleidus gandus, sąmokslo teoriją.

JAUTIS. Rytas bus aktyvesnis ir protingesnis už popietę, todėl šiandienai numatytų veiklų verčiau neatidėliokite. Vakarop geriausia būtų atsisakyti bet kokių debatų ir neskubant apmąstyti planus Galbūt nekaip pasijusite dėl sveikatos sutrikimo.

DVYNIAI. Šiandien iš ryto būsite jautrūs, nerimausite dėl kitų žmonių reakcijos į jūsų pasiūlymus ar sudaromus laikinus keblumus. Galbūt sujaudins paskalos. Tačiau draugai, bendraminčiai netrukus atitrauks jus nuo rūpesčių ir nudžiugins maloniu šurmuliu.

VĖŽYS. Gali būti, kad šiandien reikės apsispręsti, ar priimti siūlomas pareigas, stažuotę, papildomą darbo krūvį, ar vykti į užsienį ir pan. Susitikite su dominančiu žmogumi, pasikonsultuokite.

LIŪTAS. Šiandien nestokosite optimizmo, net jei teks laikyti sunkų egzaminą, ruošti keblią publikaciją ar rengti pristatymą, kautis su oponentais ar konkurentais. Regėsite aplinkinių susidomėjimą jumis, įsiklausymą.

MERGELĖ. Šis rytas jus apgaubs miglotomis iliuzijomis arba nustebins keistais kontaktais. Regis, bus paliestos jautrios jūsų sielos stygos ir padaugės atjautos, bendražmogiškos meilės. Svarbu, kad nesėstumėte prie vairo apsvaigę ar negaluodami.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jausitės, lyg būtumėte stabdomi, Regis, vėluosite į darbą, ką nors pamiršite ar pan. Kita vertus, ši diena turėtų būti sėkminga, nes veikiausiai jums pavyks išvengti nedraugiškų kontaktų, kritikos.

SKORPIONAS. Regis, šį rytą teks pagudrauti, kad kartu su jumis paskubėtų keltis, ruoštis vaikai, mylimas žmogus. Šmaikštaudami, sakydami komplimentus sušildysite aplinkinių širdis. Popiet teks įtempčiau padirbėti.

ŠAULYS. Iki pietų jūsų mintys niekaip negalės atitrūkti nuo asmeninių reikalų, šeimos narių poreikių. Vėliau kils ūpas ugdyti, lavinti jaunąją kartą, į naudingus užsiėmimus įtraukti vaikus, organizuoti renginius, viktorinas, varžybas.

OŽIARAGIS. Rytas palankus įvairiems pokalbiams, mokymuisi ir kt. Galbūt šmaikščiai flirtuosite su patinkančiu asmeniu. Nors emocijos liesis laisvai, racionalus protas joms bus gera atsvara. Vakarop labiau įsitrauksite į šeimos aktualijas.

VANDENIS. Šiandien galite nemažai nuveikti komercijos, tarpininkavimo, žiniasklaidos, įvairių susitarimų srityse. Nepraleiskite progos pabendrauti su žmonėmis, kurie gali jums duoti vertingų patarimų.

ŽUVYS. Galite tikėtis žinios ar pokalbio, susijusio su nekilnojamuoju turtu, tiekimu. Regis, teks aiškintis dėl rinkliavos, kreditavimo sąlygų. Galbūt nusipirksite ar internetu parsisiųsite reikalingą daiktą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video