2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 10 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Iki pietų bus daugiau aktyvios veiklos ir bendravimo, o popiet – svajojimo ir pasyvaus atsipalaidavimo. Neapsirikite skaičiuodami, tvarkydami dokumentus, sąmatas.

JAUTIS. Jausite emocinę įtampą. Galbūt teks vykti į konferenciją, viešai pasisakyti. Galimi pasikeitimai, priklausantys nuo aplinkybių ir kitų žmonių apsisprendimo. Nusiteikite bendravimui, pažintims, būkite pozityvūs.

DVYNIAI. Jūsų mintys suksis apie ateities planus. Prasidedant mėnulio jaunačiai išties pravartu planuoti naujus užmojus, tačiau jums kol kas stigs objektyvaus, aiškaus požiūrio arba žinių, ką galite, o ko ne. Neskubėdami išgryninkite tikslus.

VĖŽYS. Šiąnakt prasideda jaunatis, todėl jūsų mintys apie reikiamus pokyčius įgis didesnę galią. Planuokite pagal vidinę įžvalgą, sąžinę, tobulėjimo troškimą, o ne pagal kažkieno abejotiną pavyzdį.

LIŪTAS. Prasidedant jaunačiai labai svarbu palaikyti kuo geresnį ryšį su partneriu, artimaisiais, nes esama situacija fiksuosis ilgesniam laikui. Būkite dėmesingi, tolerantiški, neteisiantys.

MERGELĖ. Šiandieniniai prioritetai turėtų būti sveikata ir santykiai. Jeigu jūs, artimieji ir naminiai gyvūnai yra sveiki, tuomet jums labai pasisekė ir „ta koja“ įžengiate į naują mėnulio mėnesį. Tiktų planuoti reabilitaciją, įvaizdžio korekcijas, ūkines veiklas ir pan.

SVARSTYKLĖS. Šią parą pradėję su optimizmu, humoro jausmu, meile širdyje, ilgiau išlaikysite tokias nuotaikas bei jomis galite užkrėsti kitus. Vaikus lavinkite, mylėkite, bet pernelyg nelepinkite materialiais daiktais, pinigais.

SKORPIONAS. Iš ryto pravartu užsiimti buitine ruoša, rankdarbiais, meistrauti. Kai kuriais savo sprendimais ar tikslais nustebinsite namiškius. Jie gali maištauti. Geriausia būtų draugiškai suderinti interesus. Pažadėkite malonų atpildą, pramogą.

ŠAULYS. Nuo pat ryto aktyviai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Galite sužinoti intriguojamų naujienų. Jeigu reikia pasimokyti, negaiškite veltui laiko, nes popiet aptingsite.

OŽIARAGIS. Būtų šaunu, kad subalansuotumėte savo norus su galimybėmis. Jauskite saiką tenkindami savo bei vaikų apetitą nebūtiniems daiktams, pramogoms. Pravartu kruopščiai planuoti, skaičiuoti.

VANDENIS. Šiandien susilaikykite nuo neapgalvotų poelgių, avantiūrų bei nusišnekėjimo. Noras patikti ir įtikti aplinkiniams, sekėjams, publikai – sveikintinas, tačiau nepraraskite blaivaus proto ir saiko.

ŽUVYS. Galite jausti energijos stygių, todėl sudėliokite prioritetus taip, kad jėgų pakaktų patiems svarbiausiems dalykams. Tausokite sveikatą, be būtino reikalo niekur nesiveržkite, ribokite kontaktus.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video