2024/04/27

 

KUPIŠKĖNIŲ SKAITOVIŲ SĖKMĖ – RAJONUI ATSTOVAUS RESPUBLIKOJE

Abi Kupiškio atstovės, Povilo Matulionio progimnazijos 6 klasės mokinė Unė Banionytė ir Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos IV klasės mokinė Martyna Griciutė vyks į respublikinį konkursą. Unė ir Martyna su konkursui jas rengusiomis lietuvių kalbos mokytojomis Aukse Jankevičiene (kairėje) ir Nida Mikšiene.

Unė JUODYTĖ

Vasario 3 dieną Pasvalio Petro Vileišio gimnazijoje vyko Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkurso regiono etapas.

Čia pasirodė geriausi skaitovai iš Radviliškio, Joniškio, Šiaulių, Pakruojo, Biržų, Kelmės, Akmenės, Pasvalio, Rokiškio, Panevėžio miesto ir rajono.

Kupiškio rajonui atstovavo Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos šeštaklasė Unė Banionytė ir Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos IV klasės mokinė Martyna Griciutė.

Sėkmė šypsojosi abiem dalyvėms. 5–8 klasių skaitovų grupėje Unė pelnė pirmą vietą, I–IV gimnazijos klasių skaitovų grupėje Martyna – antrą.

Pirmų ir antrų vietų laimėtojams įteikti kelialapiai į respublikinį konkursą, kuriame susitiks geriausi visos šalies skaitovai, įveikę regioninius etapus.

Respublikinis konkursas vyks balandžio 13 dieną Vilniuje.

Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkurso regiono etapo dalyviai, vertinimo komisija ir svečius priėmę Pasvalio Petro Vileišio gimnazijos bendruomenės nariai.
Autorės nuotraukos
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Šios mokinės visur suspėja ,o svarbiausia -visada mandagios ir nuoširdžžios.Sėkkmės.

  • Sėkmės ir toliau.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video