2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 7 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Regis, teks nemažai paplušėti norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus. Tikėtini svarbūs pokalbiai su politikais, pareigūnais, senais bičiuliais.

JAUTIS. Galite gauti aktualių žinių iš užsienio arba iš oficialios institucijos, mokslo įstaigos, profesionalių specialistų ar teisininkų. Galbūt susižavėsite nepažįstamu asmeniu.

DVYNIAI. Tai gali būti investicijų diena. Regis, šiandien įsigysite atsiperkantį daiktą ar paslaugą, mokymus. Galite ieškoti rėmėjų, verslo partnerių. Tikėtina, kad sėkmingai tvarkysite paskolų, draudimo reikalus.

VĖŽYS. Tvarkykite dalykinius reikalus, tarpininkaukite, o jeigu reikia kreipkitės dėl teisinės konsultacijos. Ši diena gali būti kupina meilės ar kitokių įspūdžių, jei priimsite iššūkį, sureaguosite į partnerio iniciatyvą.

LIŪTAS. Šiandien galite pakeisti savo įvaizdį ir originaliai sublizgėti. Arba pagerinsite savo augintinio įvaizdį, kažką pirksite, keisite. Galite susidomėti dieta, kurią mėginsite primesti visai šeimai.

MERGELĖ. Šiandien galite sužibėti savo išoriniu ir vidiniu patrauklumu. Sulauksite dėmesio, komplimentų. Galite gauti pakvietimą į pobūvį, renginį ar pasimatymą. Galbūt užmegsite įdomią pažintį.

SVARSTYKLĖS. Dieną praleisite įprastai, o vakaras gali pateikti staigmenų. Veikiausiai jos bus malonios. Galbūt nudžiugins tai, kad aplinkui jus daugėja grožio, šilumos, meilės.

SKORPIONAS. Nebloga diena trumpoms išvykoms, pasitarimams, deryboms. Tikėtinas komercinis susitarimas, naudinga informacija per reklamą, žiniasklaidą, artimus žmones. Rasite laiko ir flirtui, įvairioms pramogoms.

ŠAULYS. Palanki diena nekilnojamojo turto reikalams, prekybai. Tiktų sudaryti komercines sutartis. Gali būti, kad neatsispirsite pagundai įsigyti kažką originalaus ir funkcionalaus.

OŽIARAGIS. Šiandien turėtumėte nemažai nuveikti, jeigu nesutrukdys užplūdusios emocijos. Tikėtinas flirtas, romantiškas jaudulys, įspūdingas kūrybinis pasirodymas ar kt. Būsite linkę pataikauti savo, vaikų ir mylimo žmogaus užgaidoms.

VANDENIS. Ši diena bus gera, jeigu jūsų niekas nespaus, neskubins. Jausite lėto judėjimo ir ramybės poreikį. Slaptas vakaro nuotykis, pasiūlymas gali jus ne juokais suintriguoti.

ŽUVYS. Noras būti vertinamiems darbe, visuomenėje ir mylimiems – jums tikrai nesvetimas. Regis, šiandien ir kitiems to nuoširdžiai linkėsite ar bent jau nepavydėsite. Galbūt prabus romantiškas jausmas pažįstamam asmeniui.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video