2024/04/27

 

PASIKEITĖ KUPIŠKIO RAJONO POLICIJOS KOMISARIATO VADOVAS

Gintauto Misiūno (antras iš kairės) atsisveikinimo su kolegomis akimirka.

Vasario 2 dieną Kupiškio viešosios bibliotekos konferencijų salėje vyko policijos viršininkų pasikeitimo ceremonija.

Dalyvavo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Rimantas Bobinas, apskrities komisariatų viršininkai, Kupiškio rajono policijos komisariato pareigūnai, rajono vadovai ir įvairių rajono įstaigų atstovai.

Kupiškio rajono policijos komisariato viršininkui Gintautui Misiūnui ši diena buvo paskutinė darbo diena šiame komisariate ir apskritai policijos tarnyboje.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Apdovanotas baigė tarnybą

Renginio vedėja Odeta Jukniūtė, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vedėja, perskaitė Panevėžio apskrities VPK viršininko įsakymą, kad vyresnysis komisaras Dalius Prakuraitis rotuojamas iš Telšių apskrities VPK Kelmės rajono policijos komisariato viršininko pareigų į Panevėžio apskrities VPK Kupiškio rajono policijos komisariato viršininko pareigas.

Iki šiol šiam komisariatui vadovavęs vyresnysis komisaras Gintautas Misiūnas naujam vadovui perdavė komisariato spaudą. D. Prakuraitis padėkojo, kad yra priimtas į Kupiškio kraštą.

G. Misiūnui Lietuvos policijos generalinio komisaro įsakymu įteiktas pirmojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklas „Angelas sargas“.

Plačiau skaitykite vasario 6 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Naujas Kupiškio rajono policijos komisariato viršininkas Dalius Prakuraitis.
Kupiškio rajono policijos komisariato kolektyvas su buvusiu vadovu Gintautu Misiūnu ir nauju vadovu Daliumi Prakuraičiu.
Autorės nuotraukos
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Dirbancios jaunos merginos,ypac sviesiaplauke dirbanti „miesto igaliotine.“ Ji per anksti pasodinta i tas pareigas.Nemoka bendrauti su klijentais,siurksti. Pareigunei nederetu taip bendrauti su kreipianciais pagalbos i policija.

  • Mero patarėjas buvęs komisaras ! Nu negi mūsų meras taip neišmanus , kad bent dvejų patarėjų jam reikia , o sakė taupys tik vieną vicemera turės . Va ir baigėsi pažadai

    • Kuo tampa buvę policininkai? Furistais, apsaugininkais arba pijokais.
      Jei netinka nei į vieną šių kategorijų, pasirodo yra ir kitas variantas: nieko neveikti ir už tai gauti atlyginimą – eiti į politiką ir tapti patarėju.

  • Pagaliau baigė savo „karjerą“ Kupiškio krašte, o tai daug kas galvojo, kad tik su baltom šlepetėm į priekį iš komisariato išeis.
    Ar ne jis dabar pradėjo darbuotis savivaldybėje mero patarėju? Apsaugok Viešpatie, jei taip.
    https://www.kupiskis.lt/lt/struktura-ir-kontaktai/savivaldybes-administracija-kontaktai/printerlist.html

  • Įdomu kaip tie visi vyr-pyrst komisarai fizinio normatyvus išlaiko?

  • Nuotraukoje trūksta normalių policininkų. Juos matom dirbančius gatvėje ar bendraujančiais su žmonėmis, tų senų snukių, kur visas rajonas pažįsta visi rajono nevykėliai kai pamato kelias prideda. Su viena pažįstama preigūne šnekėjau. Tai sakė kad nuotraukoje viršininko su lūdesiu susirinko išlydėt visos palankiosios pareigūnės. Ypač kairėje.

  • Tautos priešai, Seimo tarnai.
    Normalus nenori dirbt mentais…

  • Tautos priešai,
    Valdžios tarnai

  • Sveikinimai naujam Komisarui

  • Anksčiau merginos eidavo dirbti į policiją, nes daug vyrų ten dirbdavo, dabar ten pilna merginų, o vyrai kažko vengia tokio darbo?

    • Eik dirbt, vyras, o jei tu moteris, tai ko tavo vyras nedirba.

  • Policija, graudu nei graudu- ką ten tos mergičkos veikia? Jei dėl skaičiaus,tai gal ir tinka.

    • Babulia, išgerk validolio ir eik miegoti. Kai atsibusi gal jau būsi išsiblaiviusi ;D

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video