2024/04/27

 

KELININKAI DUOBES PRADĖJO TAISYTI KARŠTU ASFALTU

Kelias į Palėvenėlę ties Drūlėnais vėl sulopytas. Skaitytojo nuotrauka

Žiema jau persivertė į antrą pusę. Po buvusio atlydžio keliuose vėl išlindo asfalto duobės. Apie prastą kelių būklę kasmet rašome. Kiekvienais metais gyventojai tuo skundžiasi.

Šį kartą vėl kartojasi pernai panašiu metu buvusi padėtis kelyje Kupiškis–Alizava per Palėvenėlę. Ties Drūlėnų kaimu šio kelio atkarpoje asfalto lopai lipa vienas ant kito, bet šalčių neatlaiko ir vėl žioji duobės.

Gyventojai klausia, kodėl čia nepastatomas greitį ribojantis ženklas ir ženklas, kad ten duobės. Iki nelaimės nedaug trūksta. Kada kelininkai užpila šias duobes?

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Pakomentuoti šią situaciją paprašėme AB „Kelių priežiūra“. Atsakymą raštu atsiuntė šios įmonės Komunikacijos skyrius.

Atsakyme rašoma, kad kelyje Kupiškis–Alizava per Palėvenėlę išdaužos taisytos sausio 12 ir 24 dienomis naudojant šaltą asfaltą. Sausio 31 dieną AB „Kelių priežiūra“ išdaužų taisymo darbus atliko pasitelkusi efektyvesnę karšto asfalto technologiją.

Plačiau skaitykite vasario 6 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Skaitytojo nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Nevisos duobes užtaisytos tikrai. Ir kas iš to ,kad čia uždėjo ta lopa ant pavasario vel bus duobės, kaip ir kiekvienais metais taiso ale. Lopas ant lopo. Sutvarkykit normaliai kelius o ne šitaip juokinkit Lietuva . Kitose miestuose net kelia sutvarko o ne lopija kiekvienais metais.
    Pinigus praplaunant daugiau nieko , gėda čia su tokiu tvarkymu jūsų.

  • Kelintą valandą atsibunda kelininkai Kupiškio apžiūrėkite kelią Panevėžys Kupiškis vasario 7d. Yra skirtumas kur Panevėžio raj.ir Kupiškio raj.

    • Jo mačiau, kad vienas atsibunda, o kiti kaip?Per visus metus miegodami dirba.

  • O Šalkauskis pajudėjo iš Bikuvos pora maišiukų asfalto paimė, samata bus apie 5000 € ane?

  • Prie Jaros tilto neužtaisytos duobės liko.. Prieš kelias dienas taisė.. gal nematė..

  • Jei nečiulptų stambiųjų ūkininkų morkų ir neplautų pinigų statant tiltelius už 300 tūkst. gal ir liktų pinigų sutvarkyt kelius. Dabar ponam px yra.

  • Per 10metu tiek lopot lopiniu..
    Senai būtų naujas asfaltas isejes.
    Vagiai

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video