2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 6 D.

Mariaus Morkevičiaus (ELTA) nuotrauka

Vasario 6-oji – Tarptautinė nulinės tolerancijos moterų lytinių organų žalojimui diena; Tarptautinė saugesnio interneto diena.

AVINAS. Iš ryto ilgokai būsite apsnūdę arba jausitės pagiringi ir tai didins riziką kelyje. Susikaupkite, jei privalote kur nors vykti ankstų rytą. Popiet tapsite darbingesni.

JAUTIS. Jeigu neišklysite iš suplanuotos dienotvarkės, gali pavykti susitarti dėl finansavimo, mokymų ar kitų aktualijų. Regis, būsite išradingi spręsdami, kaip racionaliau panaudoti turimas lėšas, medžiagas, nebeeksploatuojamus daiktus.

DVYNIAI. Nelabai sėkmingai kontroliuosite savo jausmus ir pajamas. Galite atsidurti dviprasmiškoje situacijoje. Regis, stipriau pajusite, kaip slegia įgrisusi rutina arba nemėgstami žmonės, konkurentai.

VĖŽYS. Tikėtini planinių darbų užbaigimai, atsiskaitymai. Pažįstamas asmuo gali prašyti pagalbos įsidarbinant, tvarkant ūkinius reikalus ar pan. Arba jūs dėl to kreipsitės. Lengva nebus, nes teks derinti skirtingus interesus arba rinktis iš dviejų variantų.

LIŪTAS. Venkite dviprasmiško elgesio su konkurentais bei priešinga lytimi. Galite būti neteisingai suprasti. Per didelis reiklumas taip pat neprives prie gero. Rimčiau pasirūpinkite vaikais ir augintiniais, neignoruokite jų problemų.

MERGELĖ. Regis, jūsų energiją ir įkvėpimą rutina padengs nuovargio ir abejingumo dulkėmis. Jūsų mintys šiandien daugiausiai suksis apie šeimos reikalus, vaikus, pinigus. Artimo žmogaus problema gali tapti jūsų problema.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai teks imtis reikalų, dėl kurių reikia intensyviai bendrauti, reklamuoti, gauti ar teikti informaciją. Imkitės to iš pat ryto, nes popiet jau stokosite ūpo arba pradės trukdyti šeiminiai rūpesčiai.

SKORPIONAS. Regis, gyvenimas vers labiau taupyti, skaičiuoti pajamas bei išlaidas. Laiku vykdykite finansinius įsipareigojimus, jeigu jų turite. Saugokite savo turtą nuo vagių bei vaikų krečiamų eibių.

ŠAULYS. Nuo pat ryto bus daug kalbama, o tai reiškia, kad galite paskleisti gandus, priplepėti to, dėl ko vėliau gailėsitės. Įdienojus padaugės ir apdairumo, ir praktiškumo. Jau gebėsite elgtis žymiai racionaliau.

OŽIARAGIS. Rytas gali būti kiek trikdantis ir tikrai nestimuliuos veiklai. Bus nelengva keltis iš lovos ir ką nors daryti. Popiet daugės energijos ir tam tikro godumo, stimuliuojančio emocijas bei veiklumą. Labiau prižiūrėkite vaikus.

VANDENIS. Būsite linkę labai pasitikėti draugais ir pažįstamais bei savo populiarumu, o tai reiškia, kad gali nepavykti išvengti užkulisinių intrigų ir nusivylimų. Subtiliau reikškite savo nuomonę, venkite svaigalų.

ŽUVYS. Matydami, kad kai kurie svarbūs norai neatitinka jūsų galimybių, jausitės prislėgti. Nenuleiskite rankų. Popietė žada susitikimų, kurie jus prablaškys, pakels nuotaiką, o gal ir savivertę.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video