2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 5 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Vasario 5-oji – Šv. Agota, Duonos diena.

AVINAS. Nebloga diena ieškantiems tiesos, teisingumo ir gyvenimo prasmės. Galbūt sutiksite išmintingą žmogų, galintį jus išmokyti svarbių dalykų, pakonsultuoti. Tiktų publikuoti rimtus straipsnius, organizuoti renginius, mokymus, bendraminčių grupę.

JAUTIS.Staigmenos galite tikėtis iš oficialaus asmens arba verslo partnerio. Pravartu imtis reikalų, susijusių su draudimu, paveldėjimu, akcijomis, skolomis, mokesčiais ir pan.

DVYNIAI. Pasižymėsite konkurencinėje situacijoje arba ten, kur reikia demonstruoti kompetenciją, objektyvumą, aukštas moralines savybes. Galite sulaukti įvykusios atrankos rezultatų, pasiūlymo dėl stažuotės, konferencijos, kelionės ar kt.

VĖŽYS. Viskas klostysis palankia linkme, jeigu norite įsidarbinti ar kurti verslą, investuoti. Produktyvus turėtų būti pokalbis su darbdaviu, kreditoriumi, rėmėju ar pan.

LIŪTAS. Šiandien pasižymėsite ypatingu kūrybingumu. Galite dalyvauti konkurse, sumaniai tarpininkauti ar debatuoti su oponentais. Nepraleiskite progos sudaryti naudingą sandorį, paskirti pasimatymą.  

MERGELĖ. Regis, šiandien daug aprėpsite – ir namų pareigas, ir darbo. Jeigu galite dirbti iš namų, taip ir padarykite. Jei gausite kvietimą į darbo interviu, turbūt savo profesiniais įgūdžiais nustebinsite darbdavį.

SVARSTYKLĖS. Palankus metas daug ką aptarti, ypač jei tai susiję su švietimu, leidyba, informatika, vaikais, reklama, komercija, logistika.Galite gauti neblogą pasiūlymą, kvietimą į interviu, renginį ar kt.

SKORPIONAS. Tikėtini pokalbiai apie numatomus pirkinius, verslo galimybes, artimųjų poreikius. Komplikuotuose reikaluose, susijusiuose su profesine veikla, pinigais, nuosavybe, šeima gali atsirasti neblogų išeičių.

ŠAULYS. Šiandien atrodysite racionalūs, puikiai argumentuojantys ir tinkamai pasinaudojantys informacijos šaltiniais, žinių bagažu. Jums gali pavykti rasti aukso vidurį ir protingai įvertinti savo bei kitų galimybes, kompetencijas.

OŽIARAGIS. Jums prireiks ramios asmeninės erdvės, atsiribojimo, kad tinkamai atliktumėte darbus, reikalaujančius susikaupimo, tikslumo, apskaičiavimo. Regis, viskas puikiai pavyks.

VANDENIS. Iš pažįstamo asmens galite išgirsti darbo, verslo pasiūlymą arba prašymą padėti įsidarbinti, gauti pelningą užsakymą ir pan. Tikėtina, kad kils ūpas užsiimti reikšminga veikla. Nestokosite atkaklumo ir įtaigumo. Pritrauksite bendraminčių.

ŽUVYS. Tai gali būti rimtų darbų diena. Iš jūsų gali būti reikalaujama atsakomybės, įsigilinimo į priežastis ir pasekmes. Regis, opus darysis ir sveikatos ar įvaizdžio klausimas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video