2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 4 D.

Kristinos Valytės nuotrauka

Vasario 4-oji – Pasaulinė kovos su vėžiu diena; Pasaulio cepelinų diena.

AVINAS. Šiandien filosofiškai žvelgsite į žmogiškas silpnybes, kasdienybės smulkmenas. Turėsite galimybę apsilankyti turiningame renginyje, pabendrauti su išsilavinusiu žmogumi ar pan.

JAUTIS. Nors ir savaitgalis, jūsų mintys nepaliaujamai suksis apie dalykinius įsipareigojimus, išlaidas, finansinę atsakomybę ir pan. Pasistenkite atsipalaiduoti.

DVYNIAI. Be interesų derinimo ir nuoširdaus dėmesio kitiems geros dienos nesitikėkite. Regis, rasite bendrų įdomių temų su partneriu, artimaisiais, jei tik prisiminsite, kuo pastarieji domisi ar domėjosi anksčiau.

VĖŽYS. Tikriausiai atsiras neplanuoto darbo. Arba sulauksite svečių ir tai sukels šiokių tokių buitinių, ūkinių rūpesčių. Skirkite daugiau dėmesio sveikatai, įvaizdžiui, aplinkos higienai.

LIŪTAS. Būsite nusiteikę žaismingai. Galimos netikėtos staigmenos, kvietimai į pasimatymus, renginius. Labai pravers humoro jausmas, artistiniai sugebėjimai. Tik pasistenkite neprovokuoti konkurentų pavydo, priešiškumo.

MERGELĖ. Ši diena privers labiau pasirūpinti savimi, šeima, vaikais. Nederėtų veržtis į viešumą, kur nors toli vykti. Saugiausia ir geriausia bus namuose, ypač jei maloniai elgsitės su namiškiais.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite nusiteikę aktyviai diskutuoti su broliu, seserimi ar giminaičiu, kaimynu. Galbūt jus tai suartins. Tik nederėtų akcentuoti vien savo nuomonės bei poreikių. Atsargiai kelyje.

SKORPIONAS. Šiandien orientuositės į asmeninę gerovę, saugumą. Nuoširdžiai pasikalbėkite su šeimos nariais, vaikais, jeigu jums atrodo, kad jie nesuvokia šeimos finansinių, materialinių galimybių, stokoja saiko ar pan.

ŠAULYS. Šiandien leisite sau labiau pasiduoti emocijoms, vidiniams impulsams. Galite įnikti į virtualų bendravimą, naršymą po naujienų portalus. Regis, aptiksite svarbios informacijos.

OŽIARAGIS. Šiandien jus domins kitiems nesuprantami dalykai, keistos teorijos. Būkite itin dėmesingi savo sveikatai bei nervams. Rekomenduojamas poilsis, meditacijos. Venkite rizikos kelyje.

VANDENIS. Diena žada nemažai kontaktų. Aktyviai reikšitės socialiniuose tinkluose. Galbūt pajusite išskirtinį pažįstamo asmens arba publikos, sekėjų, interesų grupės dėmesį.

ŽUVYS. Nesėdėsite be darbo, nes pareigų jums netrūks, ir nebūtinai susijusių su šeima, namais. Galbūt teks ruoštis naujai darbo savaitei. Vakare galite nekaip pasijusti, sunegaluoti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video