2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 3 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Vasario 3-ioji – Šv. Blažiejus, Linų diena.

AVINAS. Ir naktį, ir dieną rasite dėl ko save graužti. Galbūt apgailestausite dėl rizikingo poelgio, nuostolio. Vakare kažką aktyviai veiksite ir turbūt pavyks užsimiršti.

JAUTIS. Rytas gali būti konfliktiškas ir nepalankus sveikatai. Jeigu kitiems sugadinsite nuotaiką, pasijus grandininė reakcija. Santykiai su partneriu gali tapti tvirtesni, jei jus jungs bendras interesas.

DVYNIAI. Vargu ar galėsite atsipalaiduoti ir užmiršti darbus bei rūpesčius. Nuo jūsų norų nedaug kas priklausys. Kažkas gali priminti neįvykdytą pažadą, kurį teks išpildyti.

VĖŽYS. Tikriausiai būsite smagiai nusiteikę. Kils ūpas susitikti su brangiais žmonėmis, paviešėti arba neįprastai praleisti laisvalaikį. Spontaniška kelionė gali būti nesaugi. Labiau saugokite vaikus.

LIŪTAS. Neprisidarykite papildomų rūpesčių. Kiek įmanoma mažiau blaškykitės, venkite didelių kompanijų, triukšmingų susiėjimų. Geriausiai seksis bendrauti su artimais žmonėmis įprastoje aplinkoje.

MERGELĖ. Šiandien nenuobodžiausite – bus ir veiklos, ir naršymo internete, ir bendravimo. Svarbu viso to nedaryti vairuojant bei einant per gatvę. Būkite atsargūs.

SVARSTYKLĖS. Dėl nesuvaldomo išlaidavimo gali kilti nesutarimų su antrąja puse, šeimos nariais. Derėtų pasižiūrėti, ką jau turite, ir įvertinti, ar būtina pirkti tą patį.

SKORPIONAS. Dėl didesnė vidinės įtampos naktis gali būti nerami, o diena – nervinga. Pasistenkite nesipykti su sutuoktiniu, partneriu. Juk santykiai nepagerės, jeigu bus keliami ultimatumai, trankomos durys.

ŠAULYS. Paaštrės jūsų intuicija, emocinis ir dvasinis jautrumas.Regis, jus itin vargins šurmulys, norėsis tylos, todėl triukšmingą draugiją ištversite neilgai. Verčiau tokios šiandien nė neieškokite.

OŽIARAGIS. Tikėtinas aktyvus bendravimas. Galbūt jausitės pakliuvę į aplinką, kurioje galite drąsiai atskleisti savo požiūrį, vertybes. Iš originalaus asmens galite gauti vertingą patarimą.

VANDENIS. Nebūkite pernelyg reiklūs nei sau, nei kitiems. Norėdami kažkam padaryti įspūdį, neperlenkite lazdos. Labiau būsite įvertinti, jeigu akcentuosite ne savus, o pašnekovų privalumus.

ŽUVYS. Regis, suprasite, ko trūksta, kad artimi santykiai teiktų daugiau pasitenkinimo. Galbūt susitiksite su žmogumi, kartu vykusiu į kelionę ar turinčiu bendrų planų, susijusių su karjera, mokslu, kelionėmis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video