2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 2 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Vasario 2-oji – Grabnyčios, Perkūno diena; Kristaus Paaukojimo šventė; Pasaulinė pelkių diena.

AVINAS. Šiandien daug kur vadovausitės įžvalga, nuojauta. Veikiausiai tai bus prasminga ir ves prie didėjančio labdaringumo, dosnumo. Pravartu tvarkyti mokesčių reikalus, dokumentus, ypač jei reikia kažką pratęsti, suderinti.

JAUTIS. Regis, iniciatyvą perims kiti žmonės, o jums beliks tikėtis, kad tai visiems išeis į naudą. Venkite dviprasmybių ir miglos pūtimo, nes galite išprovokuoti nesusipratimus.

DVYNIAI. Jeigu turite darbo, kurį pravartu greičiau užbaigti, šiandien pasistenkite tą padaryti. Tokiu būdu atrišite sau rankas naujiems projektams ir suspėsite anksčiau už konkurentus. Verta pagalvoti ir apie įvaizdį.

VĖŽYS. Aktyvi, energetiška diena. Norėsis judėti, darbuotis arba malti liežuviu, flirtuoti. Veikiausiai sugalvosite, kaip smagiau paganyti kūną ir sielą. Galimas įdomus renginys, kelionė.

LIŪTAS. Šiandien jums patiktų ramiai įsitraukti į namų buitį, tvarkytis, rūpintis gyvenimo sąlygomis ar pan. Nesidžiaugsite, jei visgi teks blaškytis tarp šeiminių pareigų ir darbo.

MERGELĖ. Šiandien galite sureguliuoti nemažai reikalų. Kur įmanoma, atlikite tai telefonu – taip sutaupysite laiko. Gali kilti impulsas lėkti į kažkokį susitikimą, išvyką.

SVARSTYKLĖS. Šiandien itin aktualūs bus turtiniai, piniginiai reikalai. Galbūt sulauksite atsiskaitymo už seniau atliktą darbą, atgausite skolintą sumą ar daiktą. Galite išnuomoti ar išsinuomoti patalpą, susitarti dėl jos apstatymo ar pan.

SKORPIONAS. Ši diena bus kupina reikalų, kuriuos sėkmingai tvarkysite. Nestokosite kūrybingumo, liežuvio aštrumo bei komercinio apsukrumo. Visgi nepėsti bus ir jūsų konkurentai.

ŠAULYS. Šiandien greitai išblaškysite savo energiją ir pasijusite išsisėmę. Susikaupti net paprasčiausiam darbui galėsite tik vienumoje, niekieno netrukdomi. Saugokite sveikatą.

OŽIARAGIS. Šiandieną galbūt padarysite darbelį, kuris leis pasipelnyti arba užsitikrinti pažįstamo asmens paramą ir pan. Arba susitiksite su senais bičiuliais ir nuoširdžiai tuo džiaugsitės.

VANDENIS. Tai gali būti tam tikrų išvadų, ataskaitų diena. Turbūt daug bendrausite su kolegomis. Bus neramu, jeigu esate pažadėję kažką atlikti, bet staiga apniko abejonės.

ŽUVYS. Regis, jums seksis mokyti, šviesti, konsultuoti. Kita vertus, galite išgirsti keblių klausimų, tad prireiks filosofinės išminties arba gero humoro jausmo į juos atsakant.  

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video