2024/04/27

 

HOROSKOPAS VASARIO 1 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Permaininga diena. Rytas gali būti dirglus, įdienojus seksis kiek geriau, tačiau vakare tikėtina įtampa, nesusipratimai. Pasisaugokite sukčių ir agresyvių asmenų.

JAUTIS. Jeigu šiandien jausitės sveiki, tuomet patrauksite į darbus. Galbūt gausite darbo pasiūlymą. Jį verta apsvarstyti, tik tegul apsisprendimo nenulemia svetimi žmonės. Atsargiai kelyje, nes tykos pavojai.

DVYNIAI. Išbandymų žada finansiniai reikalai, stringantys projektai, vaikų, artimų žmonių psichologinės ar kitokios problemos. Gali tekti koreguoti kūrybinį sumanymą.

VĖŽYS. Nuotaiką gadins konkurencija, kai kurių asmenų priešiškumas. Ypač jautriai reaguosite į artimųjų priekaištus. Regis, per daug jėgų ir laiko atims buitinė rutina.

LIŪTAS. Šiandien gali būti ne vienas nemalonus pokalbis, trikdantis interviu, žeidžiančios replikos, susikirtimas per studijų atsiskaitymą ar pan. Svarbu tinkamai atlikti pareigas ir nepasiduoti grubioms „žodžių mūšių“ provokacijoms.

MERGELĖ. Šiandien nelabai džiugins veiklos rezultatai, įsigyti daiktai, sudaryti sandoriai ar kt. Turbūt paaiškės, kad kai kurie jūsų lūkesčiai yra nerealūs arba kainuos daugiau, nei įsivaizdavote.

SVARSTYKLĖS. Būsite labai jautrūs, užgaulūs. Dėl požiūrių ir interesų skirtumo gali kilti konfliktai. Galimos neplanuotos išlaidos, nevykusios pagundos, abejotinos rizikos.

SKORPIONAS. Netinkama diena rimtiems reikalams. Galite itin neatsakingai pasielgti, jeigu vartosite svaigalus. Visgi galite suprasti slaptas aplinkinių gudrybes ir kai ką pakreipti sau naudinga linkme.

ŠAULYS. Su draugais, bendraminčiais šiandien sunkiau bus rasti bendrą kalbą, jeigu teks derinti su galima nauda, įtaka susijusius interesus. Kiekvienas sau norės daugiau. Tam tikra rizika gali nemažai kainuoti.

OŽIARAGIS. Šiandien jums primins pareigą už kažką prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus, pateiktas paslaugas ir pan. Labiau save kontroliuokite, nes lengva išprovokuoti nesutarimus. Saugokitės traumų.

VANDENIS. Šiandien mintys suksis apie buvusius klaidingus jūsų pasirinkimus. Galite suvokti, kad kai ko nesugebėjote tinkamai įvertinti, pristigo holistinio požiūrio ir objektyvumo. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS. Jums gali būti neramu dėl finansinių įsipareigojimų, sveikatos problemų arba artimų žmonių, draugų, kuriems reikia pagalbos. Regis, stengsitės pasirūpinti labdara, parama ar pan.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video