2024/04/27

 

HOROSKOPAS SAUSIO 31 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Galite padaryti gerą įspūdį dominančiam asmeniui. Arba patys susižavėsite to asmens reklamuojama teorija, paslauga, tarpininkavimu ar iškalba. Atsiras vilčių naujam ryšiui.

JAUTIS. Galite gauti aktualių žinių, susijusių su sveikata, įsidarbinimu arba kelione, stažuote, konferencija. Netrukus gausite dar konkretesnės informacijos. Bus galimybių susitarti dėl norimo projekto, sveikatos paslaugos ar pan.

DVYNIAI. Regis, tai bus maloni diena. Galite išgirsti gerą žinią, užmegzti įdomią pažintį internetu ar telefonu. Ypač svarbi atrama jūs galite būti šeimos nariams, kurie šiuo metu nėra tokie stiprūs ir pasitikintys savimi. Pastebėkite tai. 

VĖŽYS. Šiandien jums labiausiai norėsis būti įprastoje aplinkoje su savais žmonėmis. Arba padirbėti vienumoje, jeigu reikia susikaupti protiniam darbui ar darbui su dokumentais.

LIŪTAS. Regis, šiandien jums seksis intelektinė veikla, kūrybinė realizacija, interviu teikimas ar ėmimas. Pasižymėsite ir komercine uosle. Jeigu kažkam norite padaryti įspūdį, jums tai pavyks be didelių pastangų.

MERGELĖ. Jeigu aktualu, šiandien nesudėtinga bus gauti reikalingą dokumentą, nuosavybės patvirtinimą, draudimo raštą ar kt. Regis, pasijusite saugesni arba turtingesni.

SVARSTYKLĖS. Seksis tarpininkauti, partneriauti. Galite užmegzti naudingą ryšį. Galbūt sutvarkysite dokumentą, kurio pagrindu vėliau gausite pajamų ar paslaugų.

SKORPIONAS. Šiandien būsite labiau atsipalaidavę nei paprastai, linkę plaukti pasroviui ir pernelyg nesukti sau galvos. Regis, viskas klostysis taip, kaip reikia ir be jūsų pastangų.

ŠAULYS. Tai gera diena kolektyvinei veiklai, sceniniams pasirodymams, protiniams žaidimams, naujų pažinčių mezgimui. Pasinaudokite palankiomis progomis, jeigu trokštate didesnio populiarumo, žinomumo.

OŽIARAGIS. Regis, jums neblogai seksis tvarkyti oficialius, karjeros reikalus. Netingėkite rimčiau pasimokyti paieškoti naujos informacijos straipsniui ar moksliniam darbui, pranešimui. Tai ypač svarbu, jei ruošiatės vykti į konferenciją ar darbo interviu.

VANDENIS. Šiandien jus turėtų intriguoti socialinių tinklų naujienos, kitos gaunamos žinios, pokalbiai. Galbūt užsisakysite norimą kelionę arba patys kažką pakviesite pasisvečiuoti.

ŽUVYS. Ši diena bus ramesnė, jeigu nespaudžia skolos. Iš finansinės, buhalterinės veiklos, pajamų deklaravimo ar draudimo galimos pajamos. Jei tik pasistengsite, pavyks atstatyti finansinę pusiausvyrą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video