2024/04/27

 

HOROSKOPAS SAUSIO 30 D.

Pixabay nuotrauka

Sausio 30-oji – Kruasanų diena.

AVINAS. Šiandien iš jūsų gali būti pareikalauta svarių veiklos rezultatų. Regis, nerimo sukels konkurentų aktyvumas. Visur remkitės sveiku protu ir nesiprogramuokite nesėkmėms. Turite potencialą sėkmei, tereikia pastangų.

JAUTIS. Šiandien nepavyks išvengti nelengvų darbų. Net jei sirguliuojate, turbūt nelabai galėsite sau leisti nusišalinti nuo darbinių aktualijų, interviu, egzamino ar kitos pareigos.

DVYNIAI. Regis, nestokosite darbštumo, kūrybingumo, komercinio apsukrumo. Vis dėlto kažkas gali vykti ne pagal jūsų planą. Galbūt rūpesčių kels vaikai, artimieji.

VĖŽYS. Jausitės neblogai, jei nereikės niekur skubėti, būti viešumoje, įtemptai dirbti. Šiandien mieliau pabūtumėte asmeninėje erdvėje, pasirūpintumėte šeima.

LIŪTAS. Šiandien nieko nepraleiskite pro ausis. Net nemalonios kritikos ir apkalbų. Nors ir nejauku, tokiu būdu išgirsite nemažai jums aktualios informacijos ir galėsite ja pasinaudoti ruošdami atsakymus, pasisakymus ir pan.

MERGELĖ. Galimi sprendimai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, prekyba. Arba labai įniksite į prekių rinką, naršysite, pirksite, parduosite, domėsitės pasiūla ir paklausa. Tai turėtų išeiti į naudą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite pernelyg emocionaliai mąstyti ir elgtis. Jūsų keistų juokelių kiti žmonės gali nesuprasti, o į vėlavimus, išsisukinėjimus reaguos nepalankiai.

SKORPIONAS. Tikriausiai rūpinsitės likimo nuskriaustų žmonių reikalais, turėsite reikalų su socialinėmis, sveikatos apsaugos tarnybomis. Galbūt ką nors lankysite ligoninėje, izoliacijos vietoje. Gana lengva pasigauti infekciją. Saugokite save.

ŠAULYS. Jus gali pasiekti naujienos iš toli, susijusios su pažįstamu asmeniu, draugu. Gali atsinaujinti senas pomėgis arba įtrauks naujas hobis, bendraminčių grupė.

OŽIARAGIS. Nuo pat ryto turėsite rimtų reikalų. Galite teikti dalykines ataskaitas, sudaryti sutartis. Regis, neišvengsite įtampos tiek vidinės, tiek savo aplinkoje.

VANDENIS. Veikli diena tiems, kurie laiko egzaminus, rašo mokslinius darbus, turi planų išvykti į užsienį ar pradėti bendrą veiklą su užsieniečiais. Visgi tolimoms kelionėms tai nelabai palanki diena.

ŽUVYS. Jeigu išvakarėse vartojote svaigalus, savijauta arba santykiai gali ne itin džiuginti. Kita vertus, įdienojus pavyks nuveikti nemažai darbų. Galite gauti pranešimą apie numatomą permainą ar įvykusį incidentą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video