2024/04/28

 

Į „ADVENTUR“ – PRISTATYTI RAJONO TURIZMO NAUJOVIŲ

Adomynės dvaro vaišės. Nuotrauka iš Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centro archyvo

Sausio 26–28 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyks 11-oji tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur 2024“, skatinanti turizmo paslaugų populiarinimą ir aktyvų gyvenimo būdą.

Čia Kupiškį, patraukliausias jo vietas pristatys, atvykti turistus ir lankytojus kvies ir Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centras.

Jurga BANIONIENĖ

Verslininkų nesulaukė

Pasak Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centro turizmo vadybininko Pauliaus Venckaus, „Adventur“ parodoje įstaiga dalyvauja kasmet, šie metai – ne išimtis.

„Adventur“ paroda vyksta geru laiku, metų pradžioje, tai proga turistus iš anksto informuoti apie Kupiškio krašto naujienas, kad jie galėtų planuoti savo vasaros keliones“, – pabrėžė pašnekovas.

Anot P. Venckaus, dalyvavimas parodoje pradėtas derinti anksti, praėjusių metų pavasarį, vos gavus „Adventur“ organizatorių siūlymus registruotis. Prisijungti kviesti ir Kupiškio rajono verslininkai, teikiantys turizmo paslaugas.

„Kvietėme visus, maitinimo įmonių ar apgyvendinimo įmonių savininkus. Bet dažnai šiuo klausimu būna sudėtinga, trūksta verslininkų iniciatyvos, jie vangiai reaguoja. Niekas neatsiliepė.

Patys irgi aktyviai ieškojome, svarstėme, ką pasikviesti dalyvauti kartu, kas parodoje dar nebuvęs. Su mumis vyks Kupiškio kultūros centro atstovai, kurie pristatys pagrindinius metinius renginius, Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centras supažindins su ritiniu – unikaliu sportiniu žaidimu, kuris iki šiol, be Kupiškio, dar propaguojamas Plungėje, Vilkaviškyje, Kaune, Šiauliuose.

Antašavos miestelio bendruomenės vadovė Neringa Čemerienė kvies į naują edukacinį užsiėmimą „Švento Jackaus pyragėliai“ Antašavos dvaro klebonijoje“, – pasakojo pašnekovas.

Plačiau skaitykite sausio 26 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Šviesios atminties Juozas Kraujūnas organizuodavo keliones po Europos šalis. O čia visas turizmo centras nesugeba nieko daugiau pasiūlyti kaip Adomynę, Palangą ar pažiūrėti seniai visiems nusibodusį Kupkėmį.

    • šiaip tai savivaldybė turėtų atkreipti į tai dėmesį

  • Liūdnai atrodo ir visa turizmo ir verslo informacijos centro veikla ….

    • Liūdekite.

  • nebejuokinkit su ,, turizmo naujovėm“ – kai turizmo centras dirba kaip kažkokia lieva kelionių agentųra , bandanti pritempti išvažiuojamajį turizmą prie savo tiesioginio darbo , nesugebanti nieko sukurti pati o tik ,, draugaujanti “ su išvažiuojamojo turizmo rykliais . gal dėl rajono ką nors nuveikit – kupkiemis , adomynė ir t.t. senai visiems įgrįso . ps. o kaip į Palangą nuvažiuoti vasarą , mes tikrai žinome 🙂

  • Labai liūdnai atrodė kupiškėnų stendas

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video